They Live - 1988
Konusu:
Seyyare bir işçi olan John Nada, bir inşaatta çalışmak için Los Angeles’tadır. Şans eseri uzaylıların dünyayı ele geçirme planına şahit olur. TV, gazete ve basın yayın yoluyla halkı ipnotize eden ve gerçek görüntülerini gizleyen iğrenç istilacılar, özellikle para ve güç sahibi kimseleri kendilerine hedef seçmektedir.
Gizlice örgütlenmiş direniş hareketine katılan Nada, direnişçilerin özel yapım güneş gözlükleri sayesinde kerkenkelemsi uzaylıların gerçek yüzünü görebilmektedir.
Dönemin sevimli pankreas güreşçisi Roddy Piper’ın, Nada karakterini inandırıcı bir şekilde canlandırdığı film, John Carpenter’ın toplumsal taşlama için eline geçen temanın izin verdiği her esnekliği sonuna kadar kullandığı bir yapım. Carpenter’dan bekleyebileceğinizin kesinlikle daha altında değil!
Gizlice örgütlenmiş direniş hareketine katılan Nada, direnişçilerin özel yapım güneş gözlükleri sayesinde kerkenkelemsi uzaylıların gerçek yüzünü görebilmektedir.
Dönemin sevimli pankreas güreşçisi Roddy Piper’ın, Nada karakterini inandırıcı bir şekilde canlandırdığı film, John Carpenter’ın toplumsal taşlama için eline geçen temanın izin verdiği her esnekliği sonuna kadar kullandığı bir yapım. Carpenter’dan bekleyebileceğinizin kesinlikle daha altında değil!
Klasik 90'lar filmi ya ama güzel film konusu felan ilginç güzelde yapmışlar.
Tek saçma tarafı bizim kazanmış olmamız [ en azından öyle görünüyor. ]
10/9
Tek saçma tarafı bizim kazanmış olmamız [ en azından öyle görünüyor. ]
10/9
[YOUTUBE]L86AAGZ9BBg[/YOUTUBE]
Invasion of the Body Snatchers - 1978
Konusu:
Araştırmacı Elizabeth Driscoll, son zamanlarda gökyüzünden yağmakta olan çiçek sporlarından birini alıp incelemek üzerine evine getirir. Kısa bir süre sonra erkek arkadaşı Geoffrey'in bir anda tuhaflaşmasına ve mesafeli tavırlarına tanık olur. Bu değişimin ciddiyetinin boyutlarını keşfetmekte olan kadın iş arkadaşı Matthew Bannel'a gider ve birlikte durumu araştırmaya başlarlar. Ortaya çıkan sonuç ise ürkütücü olur. Gökyüzünden yağan sporlar, uzaydan gelmekte olan bir istilacı bitki türünün örnekleridir. Şehri kurtarmak ise Elizabeth ve arkadaşlarına düşmüştür.
1956 tarihli klasiğin bu tekrar çevrimi, oyuncu kadrosunda Donald Sutherland ve Jeff Goldblum gibi önemli isimleri barındırıyor.
1956 tarihli klasiğin bu tekrar çevrimi, oyuncu kadrosunda Donald Sutherland ve Jeff Goldblum gibi önemli isimleri barındırıyor.
Oyuncu kadrosu yeter film için ama gerçekten süper filmdi eğer açılışta hata yapmasalar.
Bildiğin Thing 2 olurmuş ama genede süper ötesi tek yanı sonu oldu orada kaç tane doktor var.
İnsan bir çare araştırır bunlar sağdece kaçıyor
10/10
Not: 1993 Yapımınıda izledim oda kötü değil ama bununla kıyaslamam bile
Not 2: 1956 yapımı var birde oda çok eski diye izlemedim şimdi yalan yoh
Bildiğin Thing 2 olurmuş ama genede süper ötesi tek yanı sonu oldu orada kaç tane doktor var.
İnsan bir çare araştırır bunlar sağdece kaçıyor
10/10
Not: 1993 Yapımınıda izledim oda kötü değil ama bununla kıyaslamam bile
Not 2: 1956 yapımı var birde oda çok eski diye izlemedim şimdi yalan yoh
[YOUTUBE]4Y4dv1TWv5M[/YOUTUBE]