Senden alabilceğim bir şey yok ki ösdhflsdhjfBu arada Sulong İnu & Neko'nun bu listede alamayacağı adam yok.
Kazanırsam görselini Jakku görseliyle değişeceksin.
Senden alabilceğim bir şey yok ki ösdhflsdhjfBu arada Sulong İnu & Neko'nun bu listede alamayacağı adam yok.
Kazanırsam görselini Jakku görseliyle değişeceksin.
Daha tayfaya girmedi ki girse de roger da ki oden muhabbeti olabilir. Ayrıca seride güçlü kadın karakter açığı varken böyle birinin olması iyi bir şey bence.Yamato>Zoro diyenleri ıslak sopayla dövmek gerek. Tayfaya girdiği andan itibaren Zoro>Yamato.
Bana Zoro savundurtan sizleri kınıyorum. Kami-sama hepinizi taş etsin ulan.
Namusumu @Charlotte Katakuri ye teslim edecem daha ne yapayım.Senden alabilceğim bir şey yok ki ösdhflsdhjf
Oden ve Rayleigh'in yakın olduğu gibi Yamato ve Zoro güç olarak yakındırlar.Bu yüzden Zoro'nun Yamato'dan güçlü olucağını düşünmüyorum.Yamato>Zoro diyenleri ıslak sopayla dövmek gerek. Tayfaya girdiği andan itibaren Zoro>Yamato.
Bana Zoro savundurtan sizleri kınıyorum. Kami-sama hepinizi taş etsin ulan.
O zaman iddiaya onla gir olum lsdfkjdşlsjfNamusumu @Charlotte Katakuri ye teslim edecem daha ne yapayım.
Oda biricik Zori'sini kötü duruma hayatta düşürmez raad ol sen. En güçlü kılıç koklayıcısı olacak adama çok yakın bir seviyede olması bile Yamato'yu zirve güçlerden birisi yapar zaten. Fazlası OP'un yapısına ters.Daha tayfaya girmedi ki girse de roger da ki oden muhabbeti olabilir. Ayrıca seride güçlü kadın karakter açığı varken böyle birinin olması iyi bir şey bence.
İstersen sana teslim edeyim, ne istersen yaparımO zaman iddiaya onla gir olum lsdfkjdşlsjf
Jakku'yu profilimde taşıyacak cesaretim yok desene şuna.Yok seni itin götüne sokmak bana zevk vermez sdjfşljsdf
Yıllarca kaido dan dayak yemiş. Jack'in yumrukları masaj gibi gelir Reis'e.Uncle jack