Kata dövüşü içime sinmediği için alamıyorum... böyle iyi benceLuffy’yi bir tık yukarı alırsan güzel liste
Kata dövüşü içime sinmediği için alamıyorum... böyle iyi benceLuffy’yi bir tık yukarı alırsan güzel liste
O madde odanın senaryo fetişinden koruyor beni. Demin all star etmez diyordun şimdi beraberliğe bile burun kıvırıyon zaten. R üstüne R.Ben bu kadar korkaklık ömrüm boyunca görmedim , madem güveniyorsun yamato'ya o maddeyi çıkar la
İddiaları hep kazandığımı söylemiştim. Beraberliğe sevinen taraf olmam... Ya kazanırsın ya kaybedersiz. Beraberlik vizyonsuzların işi.O madde odanın senaryo fetişinden koruyor beni. Demin all star etmez diyordun şimdi beraberliğe bile burun kıvırıyon zaten. R üstüne R.
Alskdflsdhf konuyu örselemek için şov yapma bana.İddiaları hep kazandığımı söylemiştim. Beraberliğe sevinen taraf olmam... Ya kazanırsın ya kaybedersiz. Beraberlik vizyonsuzların işi.
Tamam kabul lan , öyle bir şey olursa etik olarak haklı oluyorum.Kabul ediyorum her maddeyiAlskdflsdhf konuyu örselemek için şov yapma bana.
2 3 ay sonra yamato yc3 etmez, croco 4 haki ile dönecek, tayfalı mihawk KK gibi ortamda yapılan esprilere dönüşecek...Capori kendini böyle sanıyor.
Yalnız Mihawk şahin gözleriyle pone okuyabilir. Onun geyik olduğu kısmı hariç katılıyorum.2 3 ay sonra yamato yc3 etmez, croco 4 haki ile dönecek, tayfalı mihawk KK gibi ortamda yapılan esprilere dönüşecek...
AferinTamam kabul lan , öyle bir şey olursa etik olarak haklı oluyorum.Kabul ediyorum her maddeyi
İleri seviye gözlem hakiyle adasından dünya toplantısını da izlemişti zaten.Yalnız Mihawk şahin gözleriyle pone okuyabilir. Onun geyik olduğu kısmı hariç katılıyorum.