Anketteki en güçsüz iki kişi Zoro ve Sanji
Harbi ha.. Ama Ulti'yi de pek kestiremedim. Güçlü; ama süpernova'ya göre ne kadar güçlü ?Ulti, Yamato ile başa baş dövüşüyor diyenler vardı. Bu yüzden ilgili kısma mangadan baktım. Yamato bildiğin sallamıyor bile Ulti'yi. İlgili panele aşağıdan bakın, karar sizin.
Kafası baya sağlam. Kodumu oturtuyor. Tam zoan formunda fiziksel gücü de baya artıyor ki luffy G4 açmaya gerek duydu. Bence en kötü oven-daifuku ayarıdır.Harbi ha.. Ama Ulti'yi de pek kestiremedim. Güçlü; ama süpernova'ya göre ne kadar güçlü ?
Sen doğru yolu bul bunlar kafanı karıştırmasın Kid'e at ustamYamato'nun övülmesine bitiyorum ama bir yandan da çok güçlü çıkarsa, sırf güçlü imajı veriyor diye Zoro fanı olan kitleyi kaybetmemek için Oda tayfaya yar etmez bunu. İki arada bir derede kaldım tadında övün lan bari
Şimdilik zoro dan güçlü çıksa ama benim bir süre wano da kalmam lazım diyip 1 arc sonra gelse. Arada da zoro seviye atlasa herkes mutlu olur herhalde.Yamato'nun övülmesine bitiyorum ama bir yandan da çok güçlü çıkarsa, sırf güçlü imajı veriyor diye Zoro fanı olan kitleyi kaybetmemek için Oda tayfaya yar etmez bunu. İki arada bir derede kaldım tadında övün lan bari
Benim de tahminim Ashura veya Denjiro. Ama Ashura daha ağır basıyor.O kimdir, Denjiro bence en güçlü kın