Vardır illa. Kaç bin insan var neticede ?Yalnız itiraflar hep liseli ergenler seviyesi... Yok mu şöyle adam pıçaklayıp ev kundaklayan?
Vardır illa. Kaç bin insan var neticede ?Yalnız itiraflar hep liseli ergenler seviyesi... Yok mu şöyle adam pıçaklayıp ev kundaklayan?
Dün yazıp yanlışlıkla atıp silmiştim tekrar yaziim bari. Geçen yıl erkekler giyinirken doruk diye bi arkadaşın deri kemerini çalmıştım. Amaç da kızlarla gerçekten şak şak sesi çıkıyor mu, acıtıyor mu diye test etmek araya beden dersi filan girdi çocuğun haberi yok tabii. Biz oynarken kemerin anasını ağlatmıştık sonra hiçbir şey yokmuş gibi yerine koymuştuk. Çocuk fark etti ama kimin yaptığı belli değil diye erkeklerle kavga etmişti onlardan biri yapmıştır diye. Çocuk da biraz zengindi pahalı bir kemerdi büyük ihtimalle. Bu da böyle bir anımdır?
EGM peşimize düşer sonra...Yalnız itiraflar hep liseli ergenler seviyesi... Yok mu şöyle adam pıçaklayıp ev kundaklayan?
Senin dediğin türden birşey anlatırdım ama uzun hikaye.Yalnız itiraflar hep liseli ergenler seviyesi... Yok mu şöyle adam pıçaklayıp ev kundaklayan?
Senin mesela minimum 5 tane saç baş yolma anın olması lazım.Usluyuz biz ne gezer...
Vaktimiz var.Senin dediğin türden birşey anlatırdım ama uzun hikaye.
Küçükken kardeşimle bir gün içimize şeytan kaçtı ve evin altını üstüne getirip bulduğumuz her yerdeki paralara el koyduk. Sonra gittik çaldığımız paraları aburcubura gömdük. Bu nasıl?Yalnız itiraflar hep liseli ergenler seviyesi... Yok mu şöyle adam pıçaklayıp ev kundaklayan?
Vakit var ama pek buraya anlatılacak birşey mi bilmiyorum.Senin mesela minimum 5 tane saç baş yolma anın olması lazım.
Vaktimiz var.
5. sınıftayken kavga ettiğim bir çocuğun bacağını ısırmıştım.Yalnız itiraflar hep liseli ergenler seviyesi... Yok mu şöyle adam pıçaklayıp ev kundaklayan?