Normal değil senin durumun, bence profesyonel yardım düşünsen daha iyi.İlkokulda direk eti de yiyordum. Bu yavaşlamış halim. Birkaç kere parmağım dolama olunca aklım başıma geldi ~birazcık.
Normal değil senin durumun, bence profesyonel yardım düşünsen daha iyi.İlkokulda direk eti de yiyordum. Bu yavaşlamış halim. Birkaç kere parmağım dolama olunca aklım başıma geldi ~birazcık.
Bende de oldu ve iğrenç gelebilir ama iltihabı ağzımda tırnağı yerken patlamıştıİlkokulda direk eti de yiyordum. Bu yavaşlamış halim. Birkaç kere parmağım dolama olunca aklım başıma geldi ~birazcık.
??Bende de oldu ve iğrenç gelebilir ama iltihabı ağzımda tırnağı yerken patlamıştı
Bir daha dolama olursam bakacağım. Ama dönüp dolaşıp benim bahane ettiğim şeyler karşıma çıkacak. Babam 50 yaşında. Parmakları alışmış artık. Gençken aynı benim gibiymiş, dolama olduğumda bir endişelendi. Sanki sigara içip de çocuğunu engellemeye çalışan trajik aileye döndük iyice.Normal değil senin durumun, bence profesyonel yardım düşünsen daha iyi.
Tadı nasıl dı ?Bende de oldu ve iğrenç gelebilir ama iltihabı ağzımda tırnağı yerken patlamıştı
Çok güzel ekmek banarak yemeni tavsiye ederimTadı nasıl dı ?
İnsanın ağzında yara çıkabiliyor o kadar da nadir bir şey değil hem ben Şafi mezhebinden olduğum için baya bir şeyler yedim çocukken ayrım yapma taraftarı değilim. Kurbağa tavsiye ederimÇok güzel ekmek banarak yemeni tavsiye ederim
Sen elini meksika biberine daldır. Kökten çözüm. Suyla Abdest aldıktan sonra biber sosuyla tekrar tazele. Tırnak yiyen çok kişiye bıraktırdım da.. manyak gibi etini yiyen arkadaşta hiçbir gelişme yok. En iyisi caydırıcı şeyler uygulamak. Kendi iradenle düzelmiyor çünkü bu seviyedeyseİlkokulda direk eti de yiyordum. Bu yavaşlamış halim. Birkaç kere parmağım dolama olunca aklım başıma geldi ~birazcık.
Aman abim benden uzakİnsanın ağzında yara çıkabiliyor o kadar da nadir bir şey değil hem ben Şafi mezhebinden olduğum için baya bir şeyler yedim çocukken ayrım yapma taraftarı değilim. Kurbağa tavsiye ederim