SPN boşa izlenmez ben her bölümünü yemek yerken izledim biramı içerek...Nasıl ya ben tüm sezonları boşu boşuna mı izledim (bu arada son sezonlar kötüydü be... Neyse)
SPN boşa izlenmez ben her bölümünü yemek yerken izledim biramı içerek...Nasıl ya ben tüm sezonları boşu boşuna mı izledim (bu arada son sezonlar kötüydü be... Neyse)
1 haftada güncele gelmiştim onda uyurken uyanınca izliyordum o ara 6.sınıftaydım ve okula gitmemişim dizi izliyorum diye...SPN boşa izlenmez ben her bölümünü yemek yerken izledim biramı içerek...
konuya uygun bir mesaj oldu.1 haftada güncele gelmiştim onda uyurken uyanınca izliyordum o ara 6.sınıftaydım ve okula gitmemişim dizi izliyorum diye...
Bende de benzer bir durum söz konusu.Foruma ilk geldiğimde avatarına göre kodlamıştım forumdakileri.Örneğin Capori'yi Rayleigh Amanedeni kuş olarak hayal ederdim yazdıklarını okurken.Korsanfan'a ilk geldiğim zamanlarda kadın avatar kullananları kadın zannederdim. Her ne kadar kısa sürede durumun böyle olmadığını anlasam da bir süre daha kadın avatar kullananların sesleri sanki kadınmış gibi gelmeye devam etti.
Ekleme: Şu an biriyle konuşuyorum...İtiraf ediyorum şu an 3 kadın ile flörtleşiyorum.
Ekleme yapayım bari: Konuşma bağlamında flörtleşme var.Birisiyle yakınlaşırsak bitiririm
![]()