Herif senelik ortadan kayboldu daha ne olsunZamanında nasıl oldu da 83838383 bölüm One Piece izledin sorguladım şuan.
İtiraf ediyorum arada kendisini takibe aldım. Facebook üzerinden bakıyordum yaşıyor mu hala diye

Herif senelik ortadan kayboldu daha ne olsunZamanında nasıl oldu da 83838383 bölüm One Piece izledin sorguladım şuan.
Bir noktada güncele gelmiş en azındanHerif senelik ortadan kayboldu daha ne olsun
İtiraf ediyorum arada kendisini takibe aldım. Facebook üzerinden bakıyordum yaşıyor mu hala diye![]()
One Piece'in animesini 6 ayda izledim.Zamanında nasıl oldu da 83838383 bölüm One Piece izledin sorguladım şuan.
5 de bitiyor zaten sonrası izleyiciler istediği için yazıldı.Supernatural - 6.sezonda bıraktım.
Normal 6 ay. genelde millet 1 2 ayda gömmüştür de 6 ay da ideal bir sayı. Üstelik bitirmişsin de uzun sürse dahi.One Piece'in animesini 6 ayda izledim.
Bir de yarım bıraktıklarım var. Hatırlayabildiğim kadarıyla.
American Horror Story - Sadece ilk bölümünü izledim.
Arrow - 3 sezon izledim, berbat.
Spartaküs - Yarım yamalak izledim.
The X-Files - Birkaç bölüm izledim, güzel dizi.
Supernatural - 6.sezonda bıraktım.
The Twilight Zone - İlk sezon birkaç bölüm izledim.
The Wire - İlk sezon birkaç bölüm izledim.
The Tick - 7 bölüm izledim.
Abi Hollandalı ve Fransız tamam da 3. Kim? Nereden çıktı?İtiraf ediyorum şu an 3 kadın ile flörtleşiyorum.
Ekleme yapayım bari: Konuşma bağlamında flörtleşme var.Birisiyle yakınlaşırsak bitiririm
![]()
Maşallah reis sen birleşmiş milletleri kurmuşsun.İtiraf ediyorum şu an 3 kadın ile flörtleşiyorum.
Ekleme yapayım bari: Konuşma bağlamında flörtleşme var.Birisiyle yakınlaşırsak bitiririm
![]()
İstanbullu direkAbi Hollandalı ve Fransız tamam da 3. Kim? Nereden çıktı?
Bir şey derdim...Avatarını Sanji yap.
Nasıl ya ben tüm sezonları boşu boşuna mı izledim (bu arada son sezonlar kötüydü be... Neyse)5 de bitiyor zaten sonrası izleyiciler istediği için yazıldı.