Dof'u Luffy dövecek diye adamı şekilden şekile soktu Oda.Fuji bence garanti bir şekilde Kizaru'dan güçlüdür.En zayıf amiral ise Ryokugyu'dur diye düşünüyorum.
Dof'u Luffy dövecek diye adamı şekilden şekile soktu Oda.Fuji bence garanti bir şekilde Kizaru'dan güçlüdür.En zayıf amiral ise Ryokugyu'dur diye düşünüyorum.
O avatar yaramamış sana.Fuji bence garanti bir şekilde Kizaru'dan güçlüdür.En zayıf amiral ise Ryokugyu'dur diye düşünüyorum.
Fuji'nin hakkı yeniyorO avatar yaramamış sana.
Fuji'nin mi hakkı yeniyor??? Amiralliğin onurunu iki paralık eden Fuji'ye ağız dolusu sövmüyorsak forum kuralları yüzündendir sjfdlkjfslkdjfFuji'nin hakkı yeniyor
Fuji amiralliğin onurunu kurtaran adamdır asıl Yaralanma mevzusu da tüm amirallerin başına gelirdi.4v2 de yaralanmayacak amiral yok.Fuji'nin mi hakkı yeniyor??? Amiralliğin onurunu iki paralık eden Fuji'ye ağız dolusu sövmüyorsak forum kuralları yüzündendir sjfdlkjfslkdjf
Fujitoranın şankstan güçsüz olduğuna da emare yok ama sorsam sana banko şenks dersin.Demek ki illa emare görmemize gerek yokmuş.Logia olmak ile normal olmanın savunmada katacağı avantajları saymayacağım burada.Seriyi iyi çözmüş kişiler gayet bilincindedir bunun.Logia mı? Bu bir sebep değil. Sağlamsan sağlamsındır. Tıpkı Pekoms'un da dediği gibi. Nefes nefese kalmaksa mesele o zaman Jack bile güçlüdür Fuji'den. Fujitora'nın Kizaru'dan daha güçsüz olduğuna dair hiçbir ama hiçbir emare yok bence.
Kalkıp buna güçlüdür diyorlar işte.Sonra amiraller ezikleniyor.Aha bunun gibiler yüzünden işte.Harbi yav, Moko ile Luffye vurup nefes nefese kaldı Fuji.
Bunak herif.
Fujitoranın şankstan güçsüz olduğuna da emare yok
Bundan bahsediyorum işte.Samimiyetsiz güç çıkarımlarınız ile daha fazla meşgul etmeyin buraları.
Samimiyetsiz güç çıkarımı? İkimizde burada bir çıkarım yapıyoruz ama sadece benimki mi samimiyetsiz oluyor? Hayırdır, bukibir nereden?Bundan bahsediyorum işte.Samimiyetsiz güç çıkarımlarınız ile daha fazla meşgul etmeyin buraları.