Sabo o yanındakilerle yine iyi savaşmış.Amiraller yara almaz değil. Orada Kizaru'da dövüşse o halde olurdu. Sabo ve 3 komutan ile dövüşüp te yara almayacak Amiral yok. Şu amiralleri dokunulmaz zannetmesek sıkıntı yok aslında.
Sabo o yanındakilerle yine iyi savaşmış.Amiraller yara almaz değil. Orada Kizaru'da dövüşse o halde olurdu. Sabo ve 3 komutan ile dövüşüp te yara almayacak Amiral yok. Şu amiralleri dokunulmaz zannetmesek sıkıntı yok aslında.
Eski 3lu o yaraları almazdı.Hepsi Fujiden fazlası ile güçlü .Amiraller yara almaz değil. Orada Kizaru'da dövüşse o halde olurdu. Sabo ve 3 komutan ile dövüşüp te yara almayacak Amiral yok. Şu amiralleri dokunulmaz zannetmesek sıkıntı yok aslında.
Bence de. Luffy Dressrosa'dan sonra ne kadar güçlendi. Aynısını Sabo için de deriz Luffy kadar olmasa da.Sabo o yanındakilerle yine iyi savaşmış.
Bu fikrin temeli ne merak ettim.Eski 3lu o yaraları almazdı.Hepsi Fujiden fazlası ile güçlü .
Yanındaki adamların diğer yonko komutanlarının seviyelerinde olduğunu bile sanmıyorum ben.Ki ona rağmen Fuji yaralanmış,Greenbull da yaralanmıştır.Bence de. Luffy Dressrosa'dan sonra ne kadar güçlendi. Aynısını Sabo için de deriz Luffy kadar olmasa da.
Bu fikrin temeli ne merak ettim.
Kafadan Logia adamlar.Ek olarak bir iki saldırıya terleyip nefes nefese kalmıyorlar.Bence de. Luffy Dressrosa'dan sonra ne kadar güçlendi. Aynısını Sabo için de deriz Luffy kadar olmasa da.
Bu fikrin temeli ne merak ettim.
Logia mı? Bu bir sebep değil. Sağlamsan sağlamsındır. Tıpkı Pekoms'un da dediği gibi. Nefes nefese kalmaksa mesele o zaman Jack bile güçlüdür Fuji'den. Fujitora'nın Kizaru'dan daha güçsüz olduğuna dair hiçbir ama hiçbir emare yok bence.Kafadan Logia adamlar.Ek olarak bir iki saldırıya terleyip nefes nefese kalmıyorlar.
Harbi yav, Moko ile Luffye vurup nefes nefese kaldı Fuji.Kafadan Logia adamlar.Ek olarak bir iki saldırıya terleyip nefes nefese kalmıyorlar.
Fuji bence garanti bir şekilde Kizaru'dan güçlüdür.En zayıf amiral ise Ryokugyu'dur diye düşünüyorum.Logia mı? Bu bir sebep değil. Sağlamsan sağlamsındır. Tıpkı Pekoms'un da dediği gibi. Nefes nefese kalmaksa mesele o zaman Jack bile güçlüdür Fuji'den. Fujitora'nın Kizaru'dan daha güçsüz olduğuna dair hiçbir ama hiçbir emare yok bence.