Dediklerimden bir kelime ya anlamamışsın ya da anladığın için işine gelmemiş. Aokiji ile Akainu taban taban birbirlerininkini nötrleyen bir güce sahip.
20 sayfalık Katakuri'nin Luffy'den kat kat güçlü olduğunu anlatan bir konu açmışsın. O konuyu muhattap alan Katakuri ve Luffy bile 9 saat dövüşmüş. Ki bu adamların dövüşü yoğun haki kullanımı ve fiziksel çarpışmaya dayalı. Her şeyi geçtim Aokiji'nin bile Akainu'yu çok yakın güçte olması bu ikisinin diğerlerine göre daha güçlü olabilme ihtimalini ortadan kaldırmıyor.
Ben senin açığını yazıyorum.
1- Fujitora meyvesiz bile Amiral oldu diyorsun. Amiral olduğundaki gücüne 95-100 diyorsun. Sonrasında Amiral'lerin birbirine yakın seviyede olması gerekliliğinden kendince bahsedip Akainu olsa olsa en fazla 100'dür diye yine sadece kendi görüşüne dayalı bir yorum ortaya atıyorsun.
2- İkinci yorumunda üstekiyle taban tabana çelişecek başka bir yorum atıyorsun. Fujitora meyveyi yedi ve 110 gücüne ulaştı. Diğer Amiral'lerden daha güçlü.
Benim sana burada gösterdiğim açık Fujitora'nın ister meyve ister başka bir şeyle oluşturduğu veya oluşturabileceği açığı Akainu'nun neden çok daha öncesinden yapamadığını sormak. Bilal'e anlatır gibi anlattım kusura bakma. Eğer bunlara mantık çerçevesinde kendi çelişkilerini de ortadan kaldırabilecek olduğun bir cevabın varsa yaz. Yoksa boş yapmayalım.