Amiral+ güce ulaştı diye başka mevkiye mi geçecek? En üst çıkabileceği rütbe o. Gidip Akainuya koltuğu bana ver mi desin? Ne bekliyorsun anlamadım. Tüm amiraller denk güçteler normalde. Fujitoranın yediği meyve normal bir meyve değil. Hayvan üstü bir meyve. Akainu dediğin adam normalde kendi astı olacak aokijiyi anca 10 günde yeniyor. Yani amiraller arasında ahım şahım fark yok. Fujitora da amiral olduğunda bunlarla aşık atacak güçte birisi. 2 yıl da böyle amirallik yapmış. 2 yıl sonra meyve yemiş. Sizin mantığınıza göre yetersiz kaldı diye meyve yemiş olması lazım. Ama öyle bir şey görmüyoruz. Herifin fizik gücü ve hakisi çok iyi. Yani amiralliğe alınmak için alt sınır çok düşük değil. 95-100 aralığı gibi bir şeydir ki filo amirali ile aokiji 10 gün dövüşüyor. Fujitora da akainuya laf sokup atar yapıp kafasına göre takılıyor
Yetmiyor, ryuya posta koyuyor denemek ister misin diyip.
@Çörekçioğlu Luffy
Ryu, fujiye dalamıyor. Gönderilmiş olması daha güçlü olduğu anlamına gelmez. Dövüşseler 10 gün sürer fuji gene alır. Fuji adama da atar yapıyor denemek ister misin diye
Ryu, belaya bulaşmak istemediğini söylüyor ve senle dövüşmek istemiyorum diyor. Filo amirali emir vermiş git dışarı at diye adam atamıyor
Fuji de kendine güveniyor ki denemek ister misin diyor. Belli ki bu adam ileride filo amirali olacak
http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/90/905/page/13