Arka arkaya mesaj atmayın yahu Carlos kafasını çeviriyormuş gibi oluyor zehahaha
İyi yakaladinArka arkaya mesaj atmayın yahu Carlos kafasını çeviriyormuş gibi oluyor zehahaha
Takip ediyorlar birbirleriniArka arkaya mesaj atmayın yahu Carlos kafasını çeviriyormuş gibi oluyor zehahaha
Gözlem hakisini bilen herkes geleceği görebilir zaten, ama bu genelde tehlike ve ölüm anlarında oluyor.Etrafını görmek ile geleceği görmeyi karşılaştırmak
Fuji de geleceği görüyor olabilir. Sürekli "beyaz"a geleceğini bilmesini unutmamak gerek. Yine bir yerde gemiyi yönlendirmesi vardı tam hatırlamıyorum sanırım Dressrosa karışacak deyip oraya yönlendiriyordu.Etrafını görmek ile geleceği görmeyi karşılaştırmak
Herkes görebiliyorsa Fuji'de göreymiş ya .Luffy'nin geleceği görebilmesi yatkınlığından dolayı bu arada herkes görebilir diye birşey yok.Gözlem hakisini bilen herkes geleceği görebilir zaten, ama bu genelde tehlike ve ölüm anlarında oluyor.
Katakuri normal zamanlarda da kullanabiliyor bunu sadece, gözlem hakisi üst düzeyde, ama abartılıyor.
Fuji reyiz apayrı bir boyuta taşımış.
Katakuri'nin olayının daha özel olduğunu düşünüyorum açıkçası.Aynen herkes farklı yorumlayabilir tabi.Fuji de geleceği görüyor olabilir. Sürekli "beyaz"a geleceğini bilmesini unutmamak gerek. Yine bir yerde gemiyi yönlendirmesi vardı tam hatırlamıyorum sanırım Dressrosa karışacak deyip oraya yönlendiriyordu.
Geleceği.görme konusunda Fuji daha fazla odaklanma ihtiyacı hissediyor olabilir. Sonuçta bu adam kör ve KH'nin farklı türleri de var gibi gözüküyor. Atıyorum Kata sadece geleceği.görmede üst seviyededir. Ancak Ray ya da Fuji hepsinde belirli bir seviyededir. Artık kişisel yoruma kalmış.
Yanlışın var dostum, gözlem hakisi pasif ve aktif olarak kullanılabilen bir yetenek olarak gösterildi.Herkes görebiliyorsa Fuji'de göreymiş ya .Luffy'nin geleceği görebilmesi yatkınlığından dolayı bu arada herkes görebilir diye birşey yok.