Bende diyorum İssho kim, meğer bizim vasıfsızmış.
Smoothie farklı işte. Bir amacı falan yok gibi. Smoothie'ninki rahatlıktan biraz.Fujitora Smoothie ile aynı duruma düştü dedim.
Nedeni; Fujitora eğer Kizaru gibi olsaydı Dressrosa büyük bir çıkmaza girerdi. Zaten Luffy ve Doflamingo'yu rahat bırakmazdı. Yani Oda Fujitora'yı bilerek pasif bıraktı.
Bir diğer nedeni hem kişiliği, hem de @Sakata Gintoki 'nin de bahsettiği gibi eylemlerinin ardındaki amacı diyelim.
Bir aralar fanıydın. UnutmadıkBende diyorum İssho kim, meğer bizim vasıfsızmış.
Hani Doflamingo “bana yardım etseydi...ühü ühü” diye ağlıyordu ya o işte, Fujitora.Bende diyorum İssho kim, meğer bizim vasıfsızmış.
Orada demek istediği şu.Eğer İssho azıcık el atsaydı tüm adayla vs atmak zorunda kalmazdım.Hani Doflamingo “bana yardım etseydi...ühü ühü” diye ağlıyordu ya o işte, Fujitora.
Yoo, yine sallamışsın.Orada demek istediği şu.Eğer İssho azıcık el atsaydı tüm adayla vs atmak zorunda kalmazdım.
Bazen gereksiz üzerine gidiyorlar mı diye düşünüyorum. Sonra az bile diyorum. şartlar başka olsa severdim.Smoothie farklı işte. Bir amacı falan yok gibi. Smoothie'ninki rahatlıktan biraz.
Bir aralar fanıydın. Unutmadık
Yoo, yine sallamışsın.
Hayranı olur düşmanı olmaz.Luffynin Garpı olacak kişi.