Öncelikle Moria Lucci den güçlü denmiş bunun imkanı yok belirteyim, bir Rankyaku Gaichou ya bakar olay, Moria yanında hayvan gibi Oz ile yediği 1000 gölgeyle başkalarının gücünü kullanarak dövüştüğünden hırpaladı Luffy i o kadar, kendisi pekte bir halt değil aslında mangayı okurken gördüm, adam kendi ağzıyla söylüyor ' Ben başkalarının gücünü kullanarak korsanlar kralı olacağım ' diye, bundan sonra Moria ya pek güçlü demekte yakışık almaz , bir kere çok hantal burada maalesef pek birşey yapamaz, meyve yeteneğide işe yaramaz burada çaldığı gölgeler uçtu gitti..
Hancock güzelliği sayesinde önplanda , kendisi kadın güçlü bir kadın ama burada amirale pek birşey yapacağını sanmıyorum, Momonga bile vs atmaya girişecekti az kalsın, belkide kısa sürelide olsa atardı vs, biz burada amiralden bahsediyoruz, en güçsüz olduğunu düşünsemde yinede amiral, Hancock fazla dayanmaz ( Moria dan fazla dayanabilir )
Kuma faktörü var, şimdi bu adamın meyvesi fena , Ursus Shock u tutturursa Fuji yamulabilir, özetle bu vs tamamen Kuma ile Fuji arasında geçer diğerleri teke gitme ihtimali çok yüksek
Sonuç olarak Fuji diyorum az farkla