Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Issho vs. Savaş Lordları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tekrar konuya dönelim, fujitora bir akainu eder mi?
Etse Fujitora'yı Filo Amirali yaparlardı, en zayıf amiraldir benim gözümde. Neden;
1- Logia değil. Savunma sorunu var.
2- Meyvesine hakim değil. Arc başında kendi söylüyor zaten, meteor indirmeden önce.

Fuji meteor atar Kuma başka yere yollar.
Hancock ve Kuma harici basınç sonrası gömülür kalır.
Hancock'u zaten göremiyor taş olma imkanı hiç yok :/
Fujitora benim gözümde de Akainu etmesede yakındır yani Wb tümeni ile dövüşebilecek güçte biridir Fujitora orta zorlukla kazanır.(En fazla 30 dk.uğraşır.)

Hepsinin teke gideceğini düşünüyorum.Fuji'nin meyve çok iyi tüm gücünü saldığında Op evreninde Kizaru hariç hiç kimse saldırısından kurtulacak güce sahip değil gibi.

Etse Fujitora'yı Filo Amirali yaparlardı, en zayıf amiraldir benim gözümde. Neden;
1- Logia değil. Savunma sorunu var.
2- Meyvesine hakim değil. Arc başında kendi söylüyor zaten, meteor indirmeden önce.
Bence olay adalet anlayışı ile ilgili.WG'nin eksiksiz adalet anlayışına sahip Akainu'yu öne sürmesi normal bence.Sengoku da Aokiji'yi sürmüş işte onların adalet anlayışı benzeşiyor muhtemelen.Yoksa adamların oturup hmm Akainu daha güçlü onu önerelim diyeceklerini sanmam keza Sengoku'nun da aynı düşünceyle Aokiji'yi önereceğini.Kizaru önerilmediği için bunlardan güçsüz olmaz.

Ha Fuji daha geridedir Akainu'dan bence de çünkü meyvesi magma kadar bitirici değil.Zoro'ya saldırıyı yapan Akainu olsa Zoro'nun helvasını yiyor olabilirdik.Dayanıklılık,haki,doruki vs konularında diğerleri kadar olabilir Fuji ama saldırı konusunda daha düşük gibi geldi.

Zoro ölü bir haldeyken ayakta bile zor dururken aklı başında Kuma'ya vurmayı başardı yeteri kadar güçlü olmadığı için kesemedi.

Amiral bu adamı folloş eder.

Devrimci Kuma varsa Fuji'yi tokatlarlar --Ursus shock--
Kuma o denli dayanıklı bir deve Oars Jr.'e bu teknikle alaşağı etmiştir.

Buggy'den dolayı Fujitora çok kötü bir seçenek gibi geliyor. Buggy tek olsa bile oyum ona giderdi.

Devrimci Kuma varsa Fuji'yi tokatlarlar --Ursus shock--
Kuma o denli dayanıklı bir deve Oars Jr.'e bu teknikle alaşağı etmiştir.
Kuma o balonu büyütüp küçültüp yollayıp ursus shock diyene kadar fuji kafaya meteoru indirir. Ki yerçekiminde kollarını kaldırabileceği bile meçhul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık