O üçü tek yeter zatenSende bende biliyoruz ki Fuji + Sengoku + Tsuru harici çöp
O üçü tek yeter zatenSende bende biliyoruz ki Fuji + Sengoku + Tsuru harici çöp
Detayları bilmiyoruz, orada herkes Jack'e karşı savaşmamış olabilir.Jack orada sadece Fuji ile değil, koca filoyla karşılaştı. Sengoku ve Tsuru'nun da yanında olduğu filo.
Adamın huyu kötü yoksa kendi müthiş bir canavar. Dof şu diğer adada kendi ağzıyla dedi köramiral'e sen ve diğer amiral canavarsınız diye. Sen yüce Dof'un dediğine güvenKörü fazla büyütmüşsün. Çapı yetse kafes itmek yerine o dediğini yapardı.:/
Aynen o değilde Sengokunun meyveli hali ile Mamut vs'sini izlemek isterdimO üçü tek yeter zaten
Tam tersi olmasın?Zaten denizde yaşanmış olay jackin denizde pek şansı yok
Ben Dof'a güveniyorum zaten, Fuji bende dedi. Köre her türlü provekeyi yaptı ama karşılık bulamadı. Neyse konu dağılmasın ikiside zaten Dof'un dengi değil.Adamın huyu kötü yoksa kendi müthiş bir canavar. Dof şu diğer adada kendi ağzıyla dedi köramiral'e sen ve diğer amiral canavarsınız diye. Sen yüce Dof'un dediğine güven
Sen ve kardeşin demişti diye hatırlıyorum.Adamın huyu kötü yoksa kendi müthiş bir canavar. Dof şu diğer adada kendi ağzıyla dedi köramiral'e sen ve diğer amiral canavarsınız diye. Sen yüce Dof'un dediğine güven
Çizip de batırırım diye çizemiyorAynen o değilde Sengokunun meyveli hali ile Mamut vs'sini izlemek isterdim
BÜtün epik dövüşler böyle baloncuklarda geçiyor hiç göremiyoruz.
One Piecein en büyük eksikliği bu bence.
Bence var, şöyle düşün; Mamut moda geçip hortuma dolu dolu su alıp bunlara fırlatsa ve meyve yeteneklerini kullanamasalar falan. Tabii Fuji de geri fırlatır o suyu, o başka bir meseleZaten denizde yaşanmış olay jackin denizde pek şansı yok
Küçükler, küçüklerle, Büyükler, büyüklerle savaşmış işte. Fuji ayaktayken Sengoku'nun oturacağını zannetmiyorum.Detayları bilmiyoruz, orada herkes Jack'e karşı savaşmamış olabilir.
Fuji Jack'i paralar, not even close yani.
Meteor, Mamuta etki eder, Jack'e değil...mamutlar yeterince güclü olsalarda, dogal afetler karsısında caresiz olduklarını dünya tarihinden biliriz
meteor, maalesef bir boy büyük gelir, jacke... üstelik jacki, cracker karsısında muhtemelen öne cıkaran o douriki ve saf güc kıstası, hatta busoshoku hakisi , isshoya en iyi ihtimalle eşite yakın olur.
yani tamam, ben dahil bir cok kişi isshoyu, eski 3lüden biraz daha asagıda görüyoruz, ama aslında bu adamın dogasından kaynaklanıyor...