Jack samanın gemi basması yeterli . Hangi amiralın gemisi basıldı ?
Adam nokta atışıyla meteor indiriyordu, Doffy samanızın kuş kafesi parçalıyordu adam ne yapsın? :d Adam kendi babasına sıkmış yetmemiş Baby Five ve Violet gibi kadınları taciz etmiş, kendi halkını lime lime kesmiş, demokrasi isteyenleri part time oyuncak olarak kölesi yapmış hala Dofi sama Dofi sama .d beter olsun.Doffy sama onun kolsuz olduğunu anladı, adamın halkını katletti be meteor göndermekten. Güya Doffy kötüydü bunlar gelene kadar Rosa müthiş ülkeydi. Mafettiler ülkeyi
@Daredewill sana havale ediyorum kendis de farkında da sallıyor işte şu cümleleri Rochi yazsa anlardım ama sen püğ sanaAdam nokta atışıyla meteor indiriyordu, Doffy samanızın kuş kafesi parçalıyordu adam ne yapsın? :d Adam kendi babasına sıkmış yetmemiş Baby Five ve Violet gibi kadınları taciz etmiş, kendi halkını lime lime kesmiş, demokrasi isteyenleri part time oyuncak olarak kölesi yapmış hala Dofi sama Dofi sama .d beter olsun.
Fujitora: Öyle şeyler gördüm ki, kendi gözlerimi kör ettim.Adam nokta atışıyla meteor indiriyordu, Doffy samanızın kuş kafesi parçalıyordu adam ne yapsın? :d Adam kendi babasına sıkmış yetmemiş Baby Five ve Violet gibi kadınları taciz etmiş, kendi halkını lime lime kesmiş, demokrasi isteyenleri part time oyuncak olarak kölesi yapmış hala Dofi sama Dofi sama .d beter olsun.
Dressrosa aslında Roma imparatorluğunun küçük hali Bizans gibi bir yerdi.Demokrasinin ne faydasını gördün Doffy sama halkını krallar gibi yaşatıyordu işte gelen düşmanı oyuncak yapmış.Adam nokta atışıyla meteor indiriyordu, Doffy samanızın kuş kafesi parçalıyordu adam ne yapsın? :d Adam kendi babasına sıkmış yetmemiş Baby Five ve Violet gibi kadınları taciz etmiş, kendi halkını lime lime kesmiş, demokrasi isteyenleri part time oyuncak olarak kölesi yapmış hala Dofi sama Dofi sama .d beter olsun.
Asıl şanslı Sabo güya adamlarını aramaya geldiler, beleşe meyve yiyip gitti. Çakal Osman, yatacak yeri yok bu Oda nın Jack I şamar oğlanına çevirmese ciddi ciddi burada tartışılırdı.Dressrosa aslında Roma imparatorluğunun küçük hali Bizans gibi bir yerdi.Demokrasinin ne faydasını gördün Doffy sama halkını krallar gibi yaşatıyordu işte gelen düşmanı oyuncak yapmış.
Jack samanın gemi basması yeterli . Hangi amiralın gemisi basıldı ?
Ulan ya güldürdü bu yorumEn kötü amiral bile olsa sağ koldan üstündür net. Jack ne? 3. komutan. Hadi babacım Buz devri bitti mamutlar öldü.
Ben mi yanlış biliyorum aga? Doflamingo'nun Violet ve Baby Five ile münasebeti yok muydu? Dofi pisliğin teki Daysuki neyini savunuyonuz :d@Daredewill sana havale ediyorum kendis de farkında da sallıyor işte şu cümleleri Rochi yazsa anlardım ama sen püğ sana
Oyuncakların çoğu onun vatandaşıydı yahu :dDressrosa aslında Roma imparatorluğunun küçük hali Bizans gibi bir yerdi.Demokrasinin ne faydasını gördün Doffy sama halkını krallar gibi yaşatıyordu işte gelen düşmanı oyuncak yapmış.
Kör olmasa bide direk KK reisim...Fujitora: Öyle şeyler gördüm ki, kendi gözlerimi kör ettim.
Ovvvv karaktere bak