Boş vakitte izleyeyim. Teşekkürler.Yeni sezonun ilk üç bölümü geldi. İyi seyirler.
Boş vakitte izleyeyim. Teşekkürler.Yeni sezonun ilk üç bölümü geldi. İyi seyirler.
Kapılar açıp evren değiştirme gücü olan eleman girdiğinden beri devam ediyor o mevzu, yazara kurguyu sonsuza kadar devam ettirme şansı vermiş oluyor. Çoklu evren sayesinde başka yazarların çizgi romanlarında yer alıp popülerliğini de artırmış oluyor ayrıca. Ben bu işe karşı değilim, o kadar çok seri var ki artık daha önce denenmemiş şeyleri üretmek zor. Ama alternatif evrenden gösterilen karakterler üzerinden yürütülen olayların mantıklı zemine oturtulmuş olmasını istemek en doğal hakkımız, örneğin Eve'in ve Mark'ın diğer evrenlerden gelen versiyonlarıyla ilgili düzgün bir anlatım olmadı şimdiye kadar. Yazarın bununla ilgili deneyeceği şeylerin ucu bucağı yok ve bu sadece seriyi fiyakalı göstermeye yarıyor.3. sezonu bitirdim mi bitirmedim mi hatırlayamadım da paralel evren zamanda yolculuk muhabbetine girdi mi bir seri acayip soğutuyor, bütün tansiyonu öldürüyor.
Nerede kaldım diye bakayım diye açtım da sıkılıp geri kapattım 50 tane Mark'ı görünce. Viltrumite dışı bütün hikaye noktaları ve Rex tayfası falan sıkıcı geldi yazın izlerim.Kapılar açıp evren değiştirme gücü olan eleman girdiğinden beri devam ediyor o mevzu, yazara kurguyu sonsuza kadar devam ettirme şansı vermiş oluyor. Çoklu evren sayesinde başka yazarların çizgi romanlarında yer alıp popülerliğini de artırmış oluyor ayrıca. Ben bu işe karşı değilim, o kadar çok seri var ki artık daha önce denenmemiş şeyleri üretmek zor. Ama alternatif evrenden gösterilen karakterler üzerinden yürütülen olayların mantıklı zemine oturtulmuş olmasını istemek en doğal hakkımız, örneğin Eve'in ve Mark'ın diğer evrenlerden gelen versiyonlarıyla ilgili düzgün bir anlatım olmadı şimdiye kadar. Yazarın bununla ilgili deneyeceği şeylerin ucu bucağı yok ve bu sadece seriyi fiyakalı göstermeye yarıyor.