Smoker Dün 16:49 da #891 Kenshiro dedi ki: @Smoker Gizli İçerik Conquest'in ses Jeffrey Dean Morgan'a gitmiş. Nasıl olmuş sence? Genişletmek için tıkla ... Henüz izlemedim.
Kenshiro dedi ki: @Smoker Gizli İçerik Conquest'in ses Jeffrey Dean Morgan'a gitmiş. Nasıl olmuş sence? Genişletmek için tıkla ... Henüz izlemedim.
Mcgill Dün 17:09 da #892 Kenshiro dedi ki: @Smoker Gizli İçerik Conquest'in ses Jeffrey Dean Morgan'a gitmiş. Nasıl olmuş sence? Genişletmek için tıkla ... Bilmesem başka biri sanardım. Baya kalın geldi onun için ama iyi gitmiş.
Kenshiro dedi ki: @Smoker Gizli İçerik Conquest'in ses Jeffrey Dean Morgan'a gitmiş. Nasıl olmuş sence? Genişletmek için tıkla ... Bilmesem başka biri sanardım. Baya kalın geldi onun için ama iyi gitmiş.
Kenshiro Dün 17:14 da #893 Mcgill dedi ki: Bilmesem başka biri sanardım. Baya kalın geldi onun için ama iyi gitmiş. Genişletmek için tıkla ... Jonathan Banks'in ses biraz daha oturur gibiydi ama bu seste olmuş.
Mcgill dedi ki: Bilmesem başka biri sanardım. Baya kalın geldi onun için ama iyi gitmiş. Genişletmek için tıkla ... Jonathan Banks'in ses biraz daha oturur gibiydi ama bu seste olmuş.
Dattebayo..! Dün 18:13 da #894 Enfes bölümdü. Bir sonraki bölüm artık sonunda Mark'ın embesilliği ve acizliği bırakıp yardırıp gittiği bölüm olacaktır.
Enfes bölümdü. Bir sonraki bölüm artık sonunda Mark'ın embesilliği ve acizliği bırakıp yardırıp gittiği bölüm olacaktır.
Azami Bugün 01:38 #895 Biraz meh oldu senaryo. Dövüş mövüş iyi hoşta evil marklar ve beyin adamın sonu traştı. Son bölüm viltrum vssi iyi oldu. Kadının geldiği bölüm efsoydu inş onun gibi olur.
Biraz meh oldu senaryo. Dövüş mövüş iyi hoşta evil marklar ve beyin adamın sonu traştı. Son bölüm viltrum vssi iyi oldu. Kadının geldiği bölüm efsoydu inş onun gibi olur.