Immortal'a bak ahahah. Adam Justice League'in gururu resmen.7. bölümden;
Immortal'a bak ahahah. Adam Justice League'in gururu resmen.7. bölümden;
Teşekkür ederim ama Türkçe olaydı iyidi.
Teşekkür ederim ama Türkçe olaydı iyidi.
Bir bok yapamayacağı belliydi toplama pcnin. Saçma salak ekran süresi çalacak şimdi diye sinirlenmiştim ben. Sonuçta sezon bitiyor kafada bir sürü soru işareti var bu ölmek bilmeyen çirkefin dramıyla mı uğraşacağız anasını satayım.Adam dirildiğinde öyle bir hırsla daldı ki Omni-man a, ben bir an cidden ağzını burnunu kırabileceğini sandım.
Bir şey yapamayacağı zaten belliydi. Ama yinede az çok bir kan getirir diye düşünmüştüm. O bile olmadı.Bir bok yapamayacağı belliydi toplama pcnin. Saçma salak ekran süresi çalacak şimdi diye sinirlenmiştim ben. Sonuçta sezon bitiyor kafada bir sürü soru işareti var bu ölmek bilmeyen çirkefin dramıyla mı uğraşacağız anasını satayım.
Bu mal Rengar ile dövüşse zevkli olur ama.Bir şey yapamayacağı zaten belliydi. Ama yinede az çok bir kan getirir diye düşünmüştüm. O bile olmadı.
Bir bok yapamayacağı belliydi toplama pcnin. Saçma salak ekran süresi çalacak şimdi diye sinirlenmiştim ben. Sonuçta sezon bitiyor kafada bir sürü soru işareti var bu ölmek bilmeyen çirkefin dramıyla mı uğraşacağız anasını satayım.