Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
Omni Man bu kadar katliamdan sonra bütün bütün iyi olup rahat bir şekilde geri dönemez. Şöyle bir son bekliyorum kendisi için, oğlunun hayatını kurtarmak için kendini feda edip ölmesini.

Son sahnede ağlayıp kaçmasaydı sana katılabilirdim ama bu adamın bir gezegeni yok ettiğini gördük herhalde çok sık izlediğim için kaçıncı bölümdü bilmiyorum ama var öyle bir şey. İnanılmaz uzun yaşıyor, inanılmaz katliamlar yapıyor, dünyaya gelmiş bir kaç zaman iyi adam olmuş, çocuğuna nedense hiç bir şey söylememiş, yetiştirmemiş :oleyo2:

Omni Man dizinin en güçlü ve en güçsüz tarafı bence, eğer fazla derine girmemden bakarsan olağanın dışında etkileyici bir karakter ama biraz derinine girersen ne yapıyor bu salak diyorsun, ve benim daha büyük korkum bunun iyi eleman olacak olması ki muhtemelen olacaktır, çok klişe bitti çünkü.
Eleştirilerini anlıyorum. Omni pek stabil bir karakter değil. Ama bence zaten bu haliyle çok ilgi çekici ve güzel bir karaktere dönüşüyor. Çünkü Omni her ne kadar uzaylı da olsa, hayatının bir kısmını normal insan hayatı yaşayarak geçiriyor. Bu haldeyken de mutlu bir yaşam sürüyor.

Bu durumda Debbie'nin etkisi çok büyük. Omni'yi psikolojik olarak zayıflatıyor kadın. Bir askerin mottolarını yıkıyor yani. Hal böyle olunca Omni daha anlaşılır oluyor benim gözümde. E tabi bu karakteri beğenmemiş olabilirsin elbet orası beni aşar .d

Benim buradaki asıl söylemek istediğim şey bu garipliklerin, dizide altı doldurulmuş gariplikler olduğu. Omni karakterini izlemekten zevk alıyorum bu yüzden.

Omni Man bu kadar katliamdan sonra bütün bütün iyi olup rahat bir şekilde geri dönemez. Şöyle bir son bekliyorum kendisi için, oğlunun hayatını kurtarmak için kendini feda edip ölmesini.
Omni çok iyi bir karakter olacak gibi hissediyorum. Karakter gelişimine ilmek ilmek tanık olacağız.

Diziyi sıradan yapar bu, Dünyadaki pasifliğinin sebebini iyi açıklamaları lazım, mesela çocuğunu neden yetiştirmediğini, belki de güçlerinin olacağını düşünmüyordur vesaire aslında büyük potansiyel var, The Boys, Watchmen(film) şimdi de bu, fena işler değiller.
Adamlar nüfusunu yarıya indirmiş en güçlü hayatta kalsın diye. Başarısız olarak döndüğü dünya görevinden elini kolunu sallayarak çıkacağını sanmıyorum pek bu imparatorluktan :d

Bir de bir gezegen dolusu Omni Mane karşı nasıl karşı gelebilirler acaba, yani 100 tane çok güçlü adam bulsan yine gezegen dolusu bunlardan var :T

Batı çizgi romanları cümle s*çıyor tam anlamıyla, Invincible bu konuda nasıl? Başım ağrıyor cidden okurken.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık