Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
İstemiyorum derlerse öldüreceklerini de ekledi. Ayrıca imparatorluğa katılanların akıbetlerini bilmiyoruz. Daha iyi şartlara mı kavuşuyorlar yoksa kavuşmuyorlar mı, bilgimiz yok. Sadece daha önce pek çok kez yalan söylemiş olan Omni-Man'ın sözleri var. Örneklerini görürüz, daha iyi şartlara kavuşmuşlarsa hak veririm. Ama olduğundan daha kötü şartlarda yaşıyorlarsa bu Omni-Man'ı haksız yapar.
Yine yapmaz. Güçsüzlerin kaderlerine karar verme hakkı yoktur. Bunu kendi dünyamızda da görebilirsin. En az gelişmiş durumda olan fakir ülkelere bakarsan, her şeylerinin güçlülerin elinde olduğunu görebilirsin. Omni-Man az bile yapıyor. Yine iyi dayanmış onca yıl bu böceklerle birlikte yaşamaya.

Omni-Man söylediği ve yaptığı şeylerde haklıdır. Siz nasıl bir sineği öldürürken rahatsızlık duymuyorsunuz, Omni-Man için de insanlar sinek konumunda olduğundan öldürürken umursamıyor.
Ben sinek öldürmüyorum ve ölümüde beni rahatsız ediyor, her mahlukata sevgi ve şevkat gösterilmelidir, güçlüler bu yeteneklerini adaleti sağlamak ve zayıfı korumak için kullanmalıdır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık