The boys’tan iyidir umarım Mdl. Senin lafınla bir kuyuya indik .. The boys’tan kötüyse yandınKötü yorum yapanları listeye aldım sen de dahil. Hesabı sorulacak!
The boys’tan iyidir umarım Mdl. Senin lafınla bir kuyuya indik .. The boys’tan kötüyse yandınKötü yorum yapanları listeye aldım sen de dahil. Hesabı sorulacak!
bölüm yaklaşıyor, biz de vaziyet alalım hemenBıyıklı süper kahraman harika bir şey. Seri o adam sırf bıyıklı diye +1 puan ekletiyor kendine.
Mark'tan da bi pala remzi bıyığı bekliyoruz.
2. sezonuna on basar. İlk sezonu tartışırız.The boys’tan iyidir umarım Mdl. Senin lafınla bir kuyuya indik .. The boys’tan kötüyse yandın
@Aiden
Bıyığa geçiş yap. Son bölüm öncesi forumu etki altına alıyoruz. Bıyık ile hipnoz ediyoruz.
bu kadar tanıyoruz bak birbirimizibölüm yaklaşıyor, biz de vaziyet alalım hemen
Git izle yeter beni ve seriyi övme. xd@Monkey D. Luffy bir seri övüyorsa kalitelidir. Csm hariç.
Harika ahaahaha. Tüm konulara mesaj at. Forumda mesaiyi 7/24'e çıkar. Bıyığı gören diziyi izleyip konuya gelecek.bu kadar tanıyoruz bak birbirimizi
Disenchantment 3. sezonu bitireyim izleyecem.Git izle yeter beni ve seriyi övme. xd
parayı aynı ibana yolluyorsun taam mıHarika ahaahaha. Tüm konulara mesaj at. Forumda mesaiyi 7/24'e çıkar. Bıyığı gören diziyi izleyip konuya gelecek.
parayı aynı ibana yolluyorsun taam mı