Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Inuarashi & Nekomamushi vs. Donquixte Doflamingo

Kim kazanır

• Doflamingo alır

Kullanılan: 6 25.0%
  • İnu & neko alır

Kullanılan: 17 70.8%
  • Berabere

Kullanılan: 0 0.0%
  • Dof fanıyım.

Kullanılan: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Şu durumda Dof fanlarını haklı çıkarıyorsunuz, daha hiçbiri herhangi bir yorum yapmamışken adamlara ithamda bulunuyorsunuz. Belki konuyu bile görmeyecek büyük bir kısmı . Ayrıca çoğu gayet de argüman sunarak savunmaya çalışıyor Dof'u. Bence de abartıyorlar ama en azından tartışıyorlar insanca. Diğer fanlara göre şu aralar oldukça da az yazıyorlar.
Çok açık sözlüyümdür hatta sadece dofta değil bütün fanlar.
Evet herkes banlansın ki forum leş bir yer olsun. Herhangi bir tartışmanın zevki kalmasın değil mi? Adı üstünde bunlar insan, robot değil. Karakter sevmeleri ve bunu savunmaları da normal. Zaten forum da bu yüzden sıcak bir muhabbet ortamı oluyor. Herkes tek düze olsa ne zevki, ne tadı kalırdı ki? Herkesin objektif olmasına da gerek yok bir iki kişi yeter o iş için. @Eustass Captain Kidd ile her şeyimiz zıt olmasına rağmen gayet muhabbet edebiliyoruz. Aynı erdemi başkalarında görememek üzücü :(

Neyse çok konu dışına çıktım, konuyla ilgili yorumumu da yapayım. Dof tekler arkasına bile bakmaz.:a:

Son düzenleme:
Açtığı konuyu trolleyen kişi, hakaret amaçlı konu açmış. Kitlenmesini talep ediyorum. Dof fanıyım diye şıklara koyarak açtığı vs konusuna kendisi inanmıyor. Dalga geçmek, milleti kışkırtmak için konu açılmış. Ayıp olmasın şikayet ettim buraya da yazayım. Bu espri falan değil. Öyle görünüyor ama değil.

Açtığı konuyu trolleyen kişi, hakaret amaçlı konu açmış. Kitlenmesini talep ediyorum. Dof fanıyım diye şıklara koyarak açtığı vs konusuna kendisi inanmıyor. Dalga geçmek, milleti kışkırtmak için konu açılmış. Ayıp olmasın şikayet ettim buraya da yazayım. Bu espri falan değil. Öyle görünüyor ama değil.
jack baz alarak böyle yapmış ama jackla Dofun yetenekleri çok farklı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık