Şunuda ekleYüz de yüz emini birazdan Dof parazit tekniğiyle çok rahat alır diyecekler Dofta kral hakisi olduğunu ailesinin kutsal ejder olduğunu falan söyleyecekler.
"Bütün ada daldı"
"O kim yeaa"
"Handikap"
Şunuda ekleYüz de yüz emini birazdan Dof parazit tekniğiyle çok rahat alır diyecekler Dofta kral hakisi olduğunu ailesinin kutsal ejder olduğunu falan söyleyecekler.
@İllumiuchihaDaha konuda bir tane Dof fanı olmadan yorumların yarısının Dof fanları ile ilgili olması
Adamlar nasıl bir korku salmışsa gelmeden bütün konuyu boyundurukları altına alıyorlar. @Daredewill @Millennium Wizard @NALAKA tebrik ediyorum![]()
Yalan yok adamlar çok iradeli öyle böyle savunmuyorlar bu konuda gerçekten iyiler.Adamlar nasıl bir korku salmışsa gelmeden bütün konuyu boyundurukları altına alıyorlar. @Daredewill @Millennium Wizard @NALAKA tebrik ediyorum![]()
Evet herkes banlansın ki forum leş bir yer olsun. Herhangi bir tartışmanın zevki kalmasın değil mi? Adı üstünde bunlar insan, robot değil. Karakter sevmeleri ve bunu savunmaları da normal. Zaten forum da bu yüzden sıcak bir muhabbet ortamı oluyor. Herkes tek düze olsa ne zevki, ne tadı kalırdı ki? Herkesin objektif olmasına da gerek yok bir iki kişi yeter o iş için. @Eustass Captain Kidd ile her şeyimiz zıt olmasına rağmen gayet muhabbet edebiliyoruz. Aynı erdemi başkalarında görememek üzücüÇok açık sözlüyümdür hatta sadece dofta değil bütün fanlar.
jack baz alarak böyle yapmış ama jackla Dofun yetenekleri çok farklı.Açtığı konuyu trolleyen kişi, hakaret amaçlı konu açmış. Kitlenmesini talep ediyorum. Dof fanıyım diye şıklara koyarak açtığı vs konusuna kendisi inanmıyor. Dalga geçmek, milleti kışkırtmak için konu açılmış. Ayıp olmasın şikayet ettim buraya da yazayım. Bu espri falan değil. Öyle görünüyor ama değil.
@RedTeroR ü niye unuttun ki sen şimdi?Daha konuda bir tane Dof fanı olmadan yorumların yarısının Dof fanları ile ilgili olması
Adamlar nasıl bir korku salmışsa gelmeden bütün konuyu boyundurukları altına alıyorlar. @Daredewill @Millennium Wizard @NALAKA tebrik ediyorum![]()