Asano 9 Eki 2023 #251 Hiç kimsenin Imu'yu bilmemesi bana tuhaf geliyor.Gözlem hakisi ile amirallerin veya Kutsal şovalyelerin farketmesi gerekiyordu tıpkı son bölüm Satürn'ü farketmeleri gibi.
Hiç kimsenin Imu'yu bilmemesi bana tuhaf geliyor.Gözlem hakisi ile amirallerin veya Kutsal şovalyelerin farketmesi gerekiyordu tıpkı son bölüm Satürn'ü farketmeleri gibi.
Millennium Wizard 9 Eki 2023 #253 Herşeyi yiyen yada her gücü yutabilen bir canavar çıkacak.Toriko’daki Neo tarzı özellikler bekliyorum.
Herşeyi yiyen yada her gücü yutabilen bir canavar çıkacak.Toriko’daki Neo tarzı özellikler bekliyorum.
nephie 9 Eki 2023 #254 Bir yerde gördüydüm meyve kullanıcılarının yüzememesine sebep bu adam diye. Bakalım ne çıkacak.
Elfladt 9 Eki 2023 #255 Şeytan Meyvesi ağacı bu adam. Meyve sahibi ölünce münasip bir yerden meyvesi çıkıyor Imu da Marjoise'ten dünyaya fırlatıyor.
Şeytan Meyvesi ağacı bu adam. Meyve sahibi ölünce münasip bir yerden meyvesi çıkıyor Imu da Marjoise'ten dünyaya fırlatıyor.
Akainu 9 Mar 2024 #258 Luffy nin annesi çıkacak ama artık kendi benliğini kaybetmiş hali ile tanışacağız.Luffy onu kurtaracak.
Luffy nin annesi çıkacak ama artık kendi benliğini kaybetmiş hali ile tanışacağız.Luffy onu kurtaracak.
Millennium Wizard 30 Mar 2024 #259 Aslında biz gerçek formuna benzer bir versiyonu çoktan görmüş olabiliriz.Meyvesini gorosei gibi açtığında şuna yakın birşey gelmesini bekliyorum. Gizli İçerik Yani tam bir canavar diğerlerinden daha korkutucu ve büyük olacak.
Aslında biz gerçek formuna benzer bir versiyonu çoktan görmüş olabiliriz.Meyvesini gorosei gibi açtığında şuna yakın birşey gelmesini bekliyorum. Gizli İçerik Yani tam bir canavar diğerlerinden daha korkutucu ve büyük olacak.
Keepr 30 Mar 2024 #260 Imu yani I + m-> am + u -> you yani "ben senim". Buradan soda aslında Imu'nun okuyucuları kast ettiğini anlıyoruz. Goda yine yapmış yapacağını.
Imu yani I + m-> am + u -> you yani "ben senim". Buradan soda aslında Imu'nun okuyucuları kast ettiğini anlıyoruz. Goda yine yapmış yapacağını.