Bu karakter 2018 de mi çıkmış ?
Aaaaa ben hep üstteki mesajları okumadan yazıyorum. Kalp kalbe karşı derler wataame aaaaaaBu karakter 2018 de mi çıkmış ?
Stratejinin önemini bilmiyorsun, şayet anime izleyen birisiysen C.G öneriyorum sana git 2 bölüm izle de salt gerçekliğe en yakın stratejileri öğren, savaş stratejisi ayrıdır politik strateji ayrıdır önce bunu bir kavra. Bir kral tabuları olmadan yalnızdır, tabular ise bir kral olmadan sondur; bu durumda tabular senin bahsettiğin "gorosei" oluyor. Ayrıca "Im" kim cinsiyetini dahil bilmiyorum, bilmiyorsun kabaca böyle bir analizde bulunman için henüz çok erken belki 900 yıl önce Joy Boy ile savaştı ve o Dev Hasır Şapkayı ganimet olarak aldı.Millet öğrenecek diye dışarı 2 adım atamayan ,Gorosei olmadan hareket edemeyen kral
Bence açıklandı bu kısım. 20 krallık MJye çıkınca yeni krallar belirleniyor ve yeniler benimsensin diye eskilerin tarihini siliyorlar, sile sile 100 yıl silmisler işte, başka bir anlatım olur mu sanmıyorum.Kayıp yüzyıl neden 100 yıl sürdü acaba. Bir savaş en fazla 20 yıl bilemedin 40 yıl sürer. Giriş gelişme sonu bölümü epey uzun sürmüş.İmu denen herif sanırım şeytan meyvelerinin sırrını uzun yıllar önce çözmüş
Tarihte avrupada yaşanmış 100 yıl savaşları varya ordan araklamış işte oda çok bi espirisi olduğunu zannetmiyorumKayıp yüzyıl neden 100 yıl sürdü acaba. Bir savaş en fazla 20 yıl bilemedin 40 yıl sürer. Giriş gelişme sonu bölümü epey uzun sürmüş.İmu denen herif sanırım şeytan meyvelerinin sırrını uzun yıllar önce çözmüş