Shiki'nin yeteneği çok işlevsel. Uçabiliyor koskoca alanları kendiyle birlikte oynatabiliyor. Yani direk olarak bir güç çıkarımı yapman için elverişsiz. Ama yok Shiki'nin Garp ve Sengoku'dan çok daha güçlü olduğunu düşünebiliyorsan başka.Garp ve sengoku ikilisi shiki'yle bile uzun süre savaşmadı mı? Whitebeard uzun süre dayanır dememe niye şaşırdınız ki bu kadar? Kazanır da demedim zaten.
Teach orda sengoku ve garp'la dövüşüyordu. İlk saldırı zaten sengokudan geldi ve daha sonra garp'ı da teach'in karşısında gördük. Tüm marineford ve amiraller ordayken neden sadece garp ve sengoku'ya atar yaptı sanıyorsunuz?
Akainu ile whitebeard arasında 1-2 kilometre vardı. Dövüşmüyorlardı.
_______
Adamlar logia değil, uzak mesafe dövüşçüsü değil. Whitebeard'la yumruk çarpıştırarak denk dövüşebileceklerini sanmıyorum. Özellikle yaşlıyken.
Tartışmaya kapalı bi konuysa anket niye 50 sayfa sürdü? En az iki yonkounun ikişer kişi alması lazım ankette.
Garp olaya tam olarak dahil olmuyor bile. Belki de 1 dakka olmadan araya başka şeyler giriyor. Senin o kadar kısa süre içerisinde bir şeyler olmasını beklemen hata bence. O bahsettiğin sıra tam bir kaos hakimdi. Hemen o sıra Shanks geliyor olaylar daha da karışıyor.
Akainu ile WB arasında mesafe olması önemli değil. Teach deprem ile Karargah'a ne zaman saldırıyor o sıra Garp Sengoku nerde ona bak o zaman.
Forumda Yonkou'ları iki Amiral alabilecek diye gören kişiler olduğu için sürmüş olabilir. Yoksa Katakuri vs Doflamingo konusu da neredeyse o kadar sürdü. Sayfa sayısı ile bir ilişki kuramadım açıkcası.