Garp ve sengoku ikilisi shiki'yle bile uzun süre savaşmadı mı? Whitebeard uzun süre dayanır dememe niye şaşırdınız ki bu kadar? Kazanır da demedim zaten.
Bence tam olarak bir arbede yaşanmadı aralarında. Oradan bir güç çıkarımı yapmak anlamsız. Sengoku ve Garp ikisi aynı anda çok fazla gelir WB'ye. Bu bence tartışmaya açık bile değil şu an. Birinin bir şeye engel olup olamaması tam olarak güç çıkarımı sayılamaz. WB Akainu'nun saldırısına engel olamadı mesela. Ne diyelim buradan ne çıkarım yapalım? Şu havaya doğru yaptığı Ryusei Kazan saldırısından bahsediyorum.
Teach orda sengoku ve garp'la dövüşüyordu. İlk saldırı zaten sengokudan geldi ve daha sonra garp'ı da teach'in karşısında gördük. Tüm marineford ve amiraller ordayken neden sadece garp ve sengoku'ya atar yaptı sanıyorsunuz?
Akainu ile whitebeard arasında 1-2 kilometre vardı. Dövüşmüyorlardı.
_______
Adamlar logia değil, uzak mesafe dövüşçüsü değil. Whitebeard'la yumruk çarpıştırarak denk dövüşebileceklerini sanmıyorum. Özellikle yaşlıyken.
Tartışmaya kapalı bi konuysa anket niye 50 sayfa sürdü? En az iki yonkounun ikişer kişi alması lazım ankette.