Şöyle en sağlam vuruşu ile vursa ihtimal veririm ama o güç kaldı mı Garp'ta? Gücü ne kadar değişti, onu bilsek kesin bir şey diyebilirim, yoksa KK ile dövüşen eleman bırak da zarar versin. Ayrıca ben çok ihtimal vermesem de Garp vs Roger dövüşleri Smoker vs Luffy gibi olabilir diyorlar. Tabii, böyle bir şeyin olması güç, boşa Kahraman unvanı verilmedi bu adama.
Aşağı yukarı aynı fikirdeyiz, sen nasıl zarar veremez diyorsun ben fazla zarar veremez diyorum.
Aynen öyle.
Garp Smoker'ın biraz daha fazla iş yapmış hali çıkacak.Ondan çok farklı olmayacak.
Ona bakılırsa Smoker da luffyi ölüme defalarca yaklaştırdı.
Birinde Hancock diğerinde Dragon kurtardı.Ama uzun bir vs atıp tokatlamadı yani.Mangada söylenen o sözlerin detayını ve ne zaman gerçekleştiğini bilmiyoruz.Belki Roger kk olmadan önce oldu gücünün zirvesinde değildi Luffyde olduğu gibi.O yüzden Garp fanları hayallerindeki gibi konuşuyor işte.
Açıkçası kk adamın tekme tokat dayak yiyip ölüme yaklaşacağına inanmıyorum.Garp'ın ona vurabildiği bile şaibeliyken ben en fazla bir iki kez isabet ettirebildiğini düşünüyorum.Aynı Smoker vs Law gibi olmuştur en fazla.Smoker yakalayıp devamını getirse kazanacak ama bir iki kez fiziksel temasta bulundu haliyle.
Roger'ı kılıçla dövüşen birisi olarak düşünüyorum, fiziksel olarak dövüşebilecek biri olarak düşünmüyorum.Garp yumruk isabet ettirip devamını getirse bu adam zaten yenilirdi.Kolayca idam edilebilen bir adam Roger Kaidou gibi bir azman değil.İnsan boyutunda.