Kızmadım ama hatırlattığın iyi oldu karşı saldırıyı Mihawk konusunda yapmaya karar verdim.Kızma la takılıyorum öyle
Tenhada kıstırırım seni.Kızmadım ama hatırlattığın iyi oldu karşı saldırıyı Mihawk konusunda yapmaya karar verdim.
Luffy tek yumrukta yamulttuğu için olabilir.Yahu benim anlamadığım, yaşlı ve hasta haliyle Beyazsakal amiral üstü görülüyor da ona denk olduğu bilinen yaşlı ve sağlıklı Garp niye "anca amiral seviyesi" görülüyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Trollük yapmayalım arkadaşım, ciddi tartışıyoruz burada.Luffy tek yumrukta yamulttuğu için olabilir.
Wb'ye vursa gıdıladı falan der herhalde.
Amiraller zayıf kalmasın diye sonradan ekledim Teach 2 meyveli deyip Beyazsakalı koymayacaktım içim el vermediO değil de Garp amiral değil (rütbe anlamında) tek meyveli Teach de yonkou değil. @kadir t. Yonkou vs Amiral değil de denizci büyükleri vs bazı önemli korsanlar olmuş bu.
Tamam da burada net bi yonkou vs amiral olmadı şu an. Amiral > Yonkouya gidiyor bazı yorumlar. Koy bilinen 6 amirali karşısına da koy şu anki yonkouyu görelim bakalım.Amiraller zayıf kalmasın diye sonradan ekledim
Hayır artı olarak Kaido'nun dayanıklığını neye bağlı onuda bilmiyoruz . Meyveden olabilir,eğer ölümsüz ise ölümsüzlüğünden olabilir. Gerçekten dayanıklılık,tanklık için örnek vermem gerekirse Morgan'ın baltası ile Garp'ı kesmesine rağmen hiç bir şey olmamış gibi devam etmesidir .Hadi amiral seviyesi görülse de iyi. Öpüp başımıza koyarız.
Adam diyor ki Garp Kaido'ya vursa Kaido etkilenmez. Cidden şaka gibi.
Bunu diyebilmek ya troll işidir ya da bilemiyorum.