Filo amirali Sakazuki Akainu
Amiralleri fazla küçümsüyorsun en son Akainu bir delik ve yüzünün yarısını almıştı bir yonkou'nun diğer Karasakal 2 meyvesi ve tayfası yanında olduğu halde kaçmıştı.Seride 5. yonko diyebildiğimiz kişi Karasakal. O da bu işi iki meyveyle yapabildi. Amiraller falan hikaye yani.
Amiralleri küçümsüyorum diyelim ama kime karşı? Yeni yetme bir korsana karşı değil. Yonko gücünde değiller diyorum.Amiralleri fazla küçümsüyorsun en son Akainu bir delik ve yüzünün yarısını almıştı bir yonkou'nun diğer Karasakal 2 meyvesi ve tayfası yanında olduğu halde kaçmıştı.
Dediklerin sadece saldırı gücü. Saldırı ve meyve gücünü geçelim adamlarda iyi dayanıklılık da var. WB'den o darbeleri başkası alsa ölüp giderdi. Saldırılardan biraz sonra yerin dibinden gelip tek başına 15 kişiye saldırmıştı.Amiralleri fazla küçümsüyorsun en son Akainu bir delik ve yüzünün yarısını almıştı bir yonkou'nun diğer Karasakal 2 meyvesi ve tayfası yanında olduğu halde kaçmıştı.
iki yumrukla gömdü evet ilk yumruğu arkadan aldı iki yumruğu yedikten sonra ayağa kalkıp tayfasını öldürmeye gitti öldürse neyse de adam hiç bir şeyi yokmuş gibi ayağa kalktı shanks olmasa bütün tayfasını da alıcaktı adamın önünde duramadılar.Akainu dediklerini yaptı fakat sonrasında Wb, Akainu'yu iki yumrukta gömdü. Gitti o haliyle Karasakal'ı halletti. Şimdi ben bu adamı Akainu karşısında net üstün görmeyeyim de ne yapayım