Onu tepki gelmesin diye bıraktım. Suyu çıktı ama sileyim onları da madem bu kadar ısrarcıysanız.Evet, 10-20 ve 20-100 seçeneklerini bırakarak gerçekten çok ciddi ve mantıklı bir ankete çevirmişsin, tebrik ettim ..
EDİT: Düzenlenmiş yeter o.
Onu tepki gelmesin diye bıraktım. Suyu çıktı ama sileyim onları da madem bu kadar ısrarcıysanız.Evet, 10-20 ve 20-100 seçeneklerini bırakarak gerçekten çok ciddi ve mantıklı bir ankete çevirmişsin, tebrik ettim ..
Sütçü de sanki pek karizma olmadı be , bu hareketimden sonra daha cool bişeyler bekliyorum (tabi tarihe saygımız var o ayrı mevzu ),Ve ilk kurşun atıldı...
Bundan sonra senin nickin Sütçü straw-hat olsun..
Ben aklımdakileri yazdım, gerisi benim sorumluluğuma girmiyor..Onu tepki gelmesin diye bıraktım. Suyu çıktı ama sileyim onları da madem bu kadar ısrarcıysanız.
EDİT: Düzenlenmiş yeter o.
İçeriğin saf haline süblimleşmesini.. mümkünseNe istiyorsun sen.
Saf halinden kastın ne onu aç.İçeriğin saf haline süblimleşmesini.. mümkünse
İlk haliSaf halinden kastın ne onu aç.
Bu zaferi kazanan ben değilim! Bunu asıl, tel örgüleri hiçe sayarak atlayan, savaş meydanında can veren, yaralanan, kendini esirgemeden düşmanın üzerine atılarak KorsanFan yolunu Türk süngülerine açan kahraman askerler kazanmıştır. Ne yazık ki onların her birinin adını YonkouTepe sırtlarına yazmak mümkün değildir. Fakat hepsinin ortak bir adı vardır: KorsanFan Askeri.1000+ şıkkı geri gelmiş@Shiki Sonunda zafere ulaşmışsın tebrikler
İstediğim şık geldiği için bir teşekkürdü sadece. İlk mesajda atlaşım, sana da teşekkür ediyorum.
Vayy be.. o kadar konuyu hazırla; düzenle; sun. Sıfır teşekkür
Afili admin gelip tek bir anket şıkkı eklesin; 3sn içinde ilk teşekkürü kapsın
Bu bir kalkışmadır....
Öncelikle ankete; dolaylı yoldan konuya müdahaleyi yakıştıramadım...
Afilli admin bey vatandaşın özgür oy kullanma hakkına yapılan gaspdan ötürü de teessüf ederim...
15 Şubat KorsanFan Özgürlük Savaşı başlamıştır... 100cüleri meydanlara; 1000'cileri tankların başına davet ediyorum..
(kazanırsak tüm nickler 15 şubat gazileri olarak değiştirilecek; Tortuga Kalkanı operasyonuna çıkacağız...)
Güneşe göç var da, kalan ben miyim?