Avukat adamı kıskandığı için aralarında cinsel gerilim yaşanabileceğini düşünmüştüm.6. bölüm ağırlıklı olarak makio odaklıydı herhalde hiçbir bölüm şu ana kadar asa'yı bu kadar geri plana almadı, makio'nun hayatında problemler var ama hayat tarzı bir yandan da hoş gelmiyor değil...
Diğeri de bana benzeyen karakter olması.Bu animeyle ilgili en sevdiğim şeylerden biri
bitirir miydi bilemiyorum ama emiri'nin işi zor, sürekli olarak asa'nın ebeveynlerini yeni kaybetmiş olduğunu göz önünde bulundurarak davranıyor, nasıl davranacağı konusunda onun da çok bir fikri yok ama güçlü arkadaş rolünü oynamak zorunda kalıyor, şu ana kadar emiri'nin herhangi bir derdini ciddi bir şekilde asa'ya anlattığını pek hatırlamıyorum, asa genel olarak yaşına uygun olarak şımarık davranıyor ama emiri'nin kendisine açılma durumunda bir şeylerin yoluna gireceğini düşünüyorum, asa en azından artık birini tamamen anlamanın ne kadar olanaksız olduğunu az çok deneyimledi10. Bölüm Spoiler: Emiri'nin bu bölümdeki itiraflarını çok iyi anlıyorum açıkçası. Asa'nın ebeveynleri ölmemiş olsaydı onunla dostluğunu çoktan bitirmeye karar verirdi, çünkü Asa onu hiçbir zaman olduğu gibi kabullenmiyor. Çok alımlı bir kız olduğu için bir sürü erkeği tavlamış olacağıyla ilgili şakalar yapıyor, onu her zaman heteroseksüel biri olarak görmek istiyor.
Bu mezvuyu Asa açısından değerlendirecek olursak belki gerçeği kabullenirse dostluklarının hiçbir zaman eskisi olamayacağından kaygılandığı için arkadaşının normal / herkes gibi olduğunu farz etmesi bir olasılık, böylesi daha çok işine gelir. Anne ve babasını kaybettiği için Asa'ya karşı ağırlığını her zaman hissettiği bir sorumluluk yükü olduğunu söyledi Emiri. Gerçekçi düşünecek olursak bununla ilgili iplerin kopma noktasına geleceği bir vakit gelir mutlaka ama animede bunu görür müyüz, onu bilemiyorum.
Liseye başladıkları ilk yıl söylemeye çalıştığı bir vakit olmuştu ama Asa ciddi olmadığını düşünüp inkâr moduna geçti hemen. Yazarın fazla dramatizasyon yapmaması çok iyi bence ama en yakın arkadaşından böyle tepki görmek insana koyar normalde. Dediğin gibi bu sefer kesin bir dille açıkladığını görebiliriz, daha 3 bölüm var.bitirir miydi bilemiyorum ama emiri'nin işi zor, sürekli olarak asa'nın ebeveynlerini yeni kaybetmiş olduğunu göz önünde bulundurarak davranıyor, nasıl davranacağı konusunda onun da çok bir fikri yok ama güçlü arkadaş rolünü oynamak zorunda kalıyor, şu ana kadar emiri'nin herhangi bir derdini ciddi bir şekilde asa'ya anlattığını pek hatırlamıyorum, asa genel olarak yaşına uygun olarak şımarık davranıyor ama emiri'nin kendisine açılma durumunda bir şeylerin yoluna gireceğini düşünüyorum, asa en azından artık birini tamamen anlamanın ne kadar olanaksız olduğunu az çok deneyimledi
bu arada emiri yazmak garipmiş, emily diye düzeltesim geldi sürekli, belki aslı o'dur