Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Ikoku Nikki (2026)

Seriyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 3 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
6. bölüm ağırlıklı olarak makio odaklıydı herhalde hiçbir bölüm şu ana kadar asa'yı bu kadar geri plana almadı, makio'nun hayatında problemler var ama hayat tarzı bir yandan da hoş gelmiyor değil...

6. bölüm ağırlıklı olarak makio odaklıydı herhalde hiçbir bölüm şu ana kadar asa'yı bu kadar geri plana almadı, makio'nun hayatında problemler var ama hayat tarzı bir yandan da hoş gelmiyor değil...
Avukat adamı kıskandığı için aralarında cinsel gerilim yaşanabileceğini düşünmüştüm.😚

7. bölüm torrente düşmüş, bunda Asa'nın cephesine geçeriz sanırım.

7 baya farklıydı, her karakteri az biraz gördük sanırım, Asa'nın annesini de göreceğimizi düşünmemiştim, Makio acaba kardeşinin kendisine karşı doğan sempatisinden haberdar olsa nasıl hissederdi, muhtemelen çok iyi hissetmezdi, başlarda en azından hissetmezdi sonrasını bilemiyorum, ama Makio kardeşinin varlığına bile katlanamıyor sanki, kavga etmek dışa dönük insanların işi diyordu Makio, kendi kardeşine "stop pushing your emptiness onto others" diyebilmesi için belki gerçekten sınırına gelmesi gerekiyordur, bir de yanlış değilsem tek kavgaları bu da değil ablası düzenli olarak Makio'yu kendisine benzetmeye çalışıyormuş ve bir keresinde sandalye fırlatacak kadar ileri gitmiş, ama şu an kardeşinin nasıl biri olduğuyla ilgili gibi görünüyor belki bir şekilde onun pişmanlıkları ve kederiyle de yüzleşir

bu bölümden anlıyoruz ki Asa'nın annesine karşı hâlâ bir öfkesi de var, terk ettikleri ve öldükleri için affedemiyor onları, bu yeni günlük olayı nereye varacak hiçbir fikrim yok

Makio'nun babası baya silik bir tipmiş belki 7 bölümdür ilk defa bahsi geçmesinin sebebi budur, bu evlilik olayının temeli ne onu tam anlamadım ama neden birlikte yaşamayı kabul edip, resmiyette evlenmiyorlar?

Emiri'nin queer oluşu da kaç bölümdür vurgulanıyor muhtemelen bu bölüm daha açık bir hale geldi

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık