Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] İki Yıl Sonraki Crocodile'ın Seviyesi

Luffy,Zoro,Sanji ve Franky 2 yıl sonraki gelişmiş Croco'yu yener.Alabastadakini zaten tayfadaki herkes pataklar.
Su olayı ile bile o dediğin zor.:flaugh:
Herkes unutuyor ki Croco Luffy'i 3 kere ölümün eşiğine getirdi Enel olsun Moria olsun hatta Lucci bile bunu 3 kere yapamadı.
Tamam Luffy o zaman portakalda vitamindi ama adamı küçük görmeyin.

Ödül olarak 2 yıl sonra Croco 350'den aşağı görmeyiz. [ Güç olarak da Zoro ve sanjiden biraz güçülü Law gibi düşünüyorum ]
2 yıl önce bile güçlüydü bu adam:good:

Roronoa Zoro

40 yaşındaki adamın Zoro'dan fazla gelişeceğini düşünüyor sanırım arkadaşlar ahahahah. Evet evet Croco Zoro'dan güçlüdür ahahahahahahahahah.

Su olayı ile bile o dediğin zor.:flaugh:
Herkes unutuyor ki Croco Luffy'i 3 kere ölümün eşiğine getirdi Enel olsun Moria olsun hatta Lucci bile bunu 3 kere yapamadı.
Tamam Luffy o zaman portakalda vitamindi ama adamı küçük görmeyin.

Ödül olarak 2 yıl sonra Croco 350'den aşağı görmeyiz. [ Güç olarak da Zoro ve sanjiden biraz güçülü Law gibi düşünüyorum ]
2 yıl önce bile güçlüydü bu adam:good:
Croco güçlenecek ama çok çok güçlendi diyelim ne yapacak.Tekrar Luffy ile mi kapışacak.Muhtemelen bi yonkoya yamanacak ya da yeni dünyada tekrardan hatırı sayılır bi korsan oldu diye adını duyacağız onun.Fazlasını beklemiyorum.Ama bizimkilerin misyonu amacı Croco'yu bile aşar bizimkiler dünyanın enleri olmaya çalışıyor bu güçlenmek istemenin ötesinde bir şey.2 yıl çalıştı bunlar.Law gibi neden olsun hem 46 yaşına kadar ezik Luffy ayarlarında gezmiş sonra birden 2 yılda gelişmiş Law ayarına mı gelecek.Haki bile 46 yaşında adama ne yapar bilinmez.Hadi onu geçtim bizim Zoronun asura modu var belkide ona güç sağlayacak bir gizem var (Gözü).Sanji'nin Newkaması var,Franky de en güçlü Shogun modda değildir herhalde.Adam Phoenix'in dediği gibi en büyük gücünü her yerde kullanmaz.Adam BAA'da kullandı PH'da kullandı(yanılmıyorsam).Bizim tayfa KK tayfası olacak ama Crocodile sadece yeni dünyada hatırı sayılır bir korsan olacak.

Abartılacak biri değil yonkou olacak hali yok bu saatten sonra.Bu eleman şuan Zoro'dan tek yer,Luffy ile biraz kapışır ve kaybeder çünkü Luffy'nin tek atacak bir tekniği yok böyle bir adama karşı(G4 kullanmaz,king kong gun hariç).Sanji ile dövüşü bir süre kafa kafaya gider yani Sanji de zorlanarak alır bence.

Uzun süredir göremiyoruz, acaba şu an ne yapıyor? Keşke gösterse bize şu adamı artık Oda. :(

Ooo croco reis candır.Ben eskidende haki sahibi olduğunu düşünüyorum haki bilmeyen deniz lordumu olur:hhh:Time skipten sonra bomba gibi geri geliceğine eminim.En az dof seviyesinde bekliyorum.Luffy le zıt ama karşılıklı sempati besliyorlar.Oda gözümüze soktu resmen.Big mom veya wano arcta kesinlikle olaylara dahil olucak.---Ben croconun serinin geri kalanında WB ile olan mazisinden kaynaklı konularla önümüze geleceğine eminim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık