MDL_Roronoa
Franky kairosekili mermiler ve deniz suyu püskürtme gibi saldırıları kullansa bbyi bile alabilir ama oda sağ olsun, sıralamadaki yerini değiştirmiyor adamın.
EvetLuffy G2 ve G3'e sahip olsaydı ve su kullanmasaydı, yenebilecek miydi yani alabasta'da croco-boy'uOda birini handikap ile yendiriyorsa, bi duracan
![]()
Lucci haki bilmediği için 2 yıl önce Crocodile ı yenemezdi , ama haki bilseydi yenebilir , kan ve ya su kullansa da yenebilir ama Mf Croco biraz düşündürüyor, yani Lucci Jozu dan Brilliant Punk yese ayağa kalkamayacakmış gibi geliyor bana , dediğim gibi Croco id de dayanıklılığı işkenceler yüzünden arttı mangada buna vurgu varKuro arcında bir tane hipnozcu vardı milleti hipnoz edip kişiyi güçlendiriyordu. Luffy'de bunun gibi kendi sınırlarını zorladı ve birşekilde Croco'yu yendi.
İşkence vs. etkiside olabilir neyse önemli değil ama Marinforddaki Croco bana kalırsa orada Luffy ile dövüş desen yine denk dövüşürdü gibi geliyor ama bu sefer üstünlük Luffy'de olurdu.
Lucci desen lastik avantajına rağmen eşittiler hatta Lucci öldürme imkanı da vardı. Lucci :10 / Luffy: 9,5 / Croco :9 diye düşünüyorum 2 sene önce.
2 yıl sonra ise Jinbei ile denk güçte olduklarını düşünüyorum.
Haki biliyorsa yenerdi. :/ Dokunamadan Wb olsa bile yenemez. :&Luffy G2 ve G3'e sahip olsaydı ve su kullanmasaydı, yenebilecek miydi yani alabasta'da croco-boy'uOda birini handikap ile yendiriyorsa, bi duracan
![]()
Lucci o saldırıya dayanırdı neden dayanırdı...Lucci haki bilmediği için 2 yıl önce Crocodile ı yenemezdi , ama haki bilseydi yenebilir , kan ve ya su kullansa da yenebilir ama Mf Croco biraz düşündürüyor, yani Lucci Jozu dan Brilliant Punk yese ayağa kalkamayacakmış gibi geliyor bana , dediğim gibi Croco id de dayanıklılığı işkenceler yüzünden arttı mangada buna vurgu var
Bence
2 yıl önce ;
Luffy : 9
Crocodile : 9
Lucci : 8
Apoo bile ? Küçük mü gördün Apoo'yuLucci o saldırıya dayanırdı neden dayanırdı...
Kizaru'nun tekmesi > Brillant Punk
http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/0510/8
Apoo bile Kizaru'dan tekme yedikten sonra bayılmıyor yani Lucci'yi kolay kolay indiremezzin Punk saldırısıyla. Keza + hız avantajı var.
Apoo , Kizaru nun tekmesinden sonra yerden kalkamıyor baksana, Croco ise Punk saldırısından sonra dimdik ayakta devam ediyor savaşa arada fark varLucci o saldırıya dayanırdı neden dayanırdı...
Kizaru'nun tekmesi > Brillant Punk
http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/0510/8
Apoo bile Kizaru'dan tekme yedikten sonra bayılmıyor yani Lucci'yi kolay kolay indiremezzin Punk saldırısıyla. Keza + hız avantajı var.