Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] İki Yıl Sonraki Crocodile'ın Seviyesi

MDL_Roronoa

Franky kairosekili mermiler ve deniz suyu püskürtme gibi saldırıları kullansa bbyi bile alabilir ama oda sağ olsun, sıralamadaki yerini değiştirmiyor adamın.

Kuro arcında bir tane hipnozcu vardı milleti hipnoz edip kişiyi güçlendiriyordu. Luffy'de bunun gibi kendi sınırlarını zorladı ve birşekilde Croco'yu yendi.
İşkence vs. etkiside olabilir neyse önemli değil ama Marinforddaki Croco bana kalırsa orada Luffy ile dövüş desen yine denk dövüşürdü gibi geliyor ama bu sefer üstünlük Luffy'de olurdu.

Lucci desen lastik avantajına rağmen eşittiler hatta Lucci öldürme imkanı da vardı. Lucci :10 / Luffy: 9,5 / Croco :9 diye düşünüyorum 2 sene önce.

2 yıl sonra ise Jinbei ile denk güçte olduklarını düşünüyorum.

Luffy G2 ve G3'e sahip olsaydı ve su kullanmasaydı, yenebilecek miydi yani alabasta'da croco-boy'u o_O Oda birini handikap ile yendiriyorsa, bi duracan:rolleyes:

Roronoa Zoro

Kuro arcında bir tane hipnozcu vardı milleti hipnoz edip kişiyi güçlendiriyordu. Luffy'de bunun gibi kendi sınırlarını zorladı ve birşekilde Croco'yu yendi.
İşkence vs. etkiside olabilir neyse önemli değil ama Marinforddaki Croco bana kalırsa orada Luffy ile dövüş desen yine denk dövüşürdü gibi geliyor ama bu sefer üstünlük Luffy'de olurdu.

Lucci desen lastik avantajına rağmen eşittiler hatta Lucci öldürme imkanı da vardı. Lucci :10 / Luffy: 9,5 / Croco :9 diye düşünüyorum 2 sene önce.

2 yıl sonra ise Jinbei ile denk güçte olduklarını düşünüyorum.
Lucci haki bilmediği için 2 yıl önce Crocodile ı yenemezdi , ama haki bilseydi yenebilir , kan ve ya su kullansa da yenebilir ama Mf Croco biraz düşündürüyor, yani Lucci Jozu dan Brilliant Punk yese ayağa kalkamayacakmış gibi geliyor bana , dediğim gibi Croco id de dayanıklılığı işkenceler yüzünden arttı mangada buna vurgu var

Bence

2 yıl önce ;

Mf Luffy : 9
Mf Crocodile : 9
Enies Lobby Lucci : 8

Lucci haki bilmediği için 2 yıl önce Crocodile ı yenemezdi , ama haki bilseydi yenebilir , kan ve ya su kullansa da yenebilir ama Mf Croco biraz düşündürüyor, yani Lucci Jozu dan Brilliant Punk yese ayağa kalkamayacakmış gibi geliyor bana , dediğim gibi Croco id de dayanıklılığı işkenceler yüzünden arttı mangada buna vurgu var

Bence

2 yıl önce ;

Luffy : 9
Crocodile : 9
Lucci : 8
Lucci o saldırıya dayanırdı neden dayanırdı...
Kizaru'nun tekmesi > Brillant Punk
http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/0510/8
Apoo bile Kizaru'dan tekme yedikten sonra bayılmıyor yani Lucci'yi kolay kolay indiremezzin Punk saldırısıyla. Keza + hız avantajı var.

Roronoa Zoro

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık