Abi bu forumda niye facepalm emojisi yok ya ajsfskalfggfİfade özgürlüğü değil mi sonuçta fiziksel bir şey yapmıyor.
Abi bu forumda niye facepalm emojisi yok ya ajsfskalfggfİfade özgürlüğü değil mi sonuçta fiziksel bir şey yapmıyor.
Sizin dediğiniz buraya kadar gidiyor işte. Şimdi niye tacize girer diyorsun. İlla sürekli mi yapması lazım?Abi bu forumda niye facepalm emojisi yok ya ajsfskalfggf
Hayır taciz. Sen birini sürekli takip edip sövüyorsan bunun adı tacizdir ve suçtur.İfade özgürlüğü değil mi sonuçta fiziksel bir şey yapmıyor.
Yo takip etmiyorum. İş gereği aynı ortamdayız diyelim.Hayır taciz. Sen birini sürekli takip edip sövüyorsan bunun adı tacizdir ve suçtur.
yavrum sen şimdi ikinci bi konuyu neden gündeme getirdin, aynı anda birden fazla konu olunca işlem gücü...Durmadan peşinde gezip durmadan küfür ediyorsa bu senin sosyal yaşamını etkileyen/engelleyen bir durumdur ve tacizdir.
Ben bu konuya tamamen yarar/zarar ilkesi üzerinden yaklaşıyorum.
Bu yüzden normal şartlarda diye bir ifade ekledim oraya zaten. Herkesin ruhsal durumu aynı düzeyde değil ve tepkiler çok farklı olabilir. Eğer edilen hakaret ruhsal durumunu olumsuz olarak etkiliyorsa bu kolaylıkla kanıtlanabilir ve hakaret eden de ceza alabilir.
Ama hakaret edildi diye fiziksel şiddet uygulamak, kendi adaletini uygulamaktır ki bu bir toplum için en kabul edilemez şeylerden biridir.
Sayın forumdaşım, burada sürekli olarak bir insanın takip edilmesi ve sürekli olarak hakaret edilmesi söz konusu. Sürekli olarak. Bu senin yaşamını etkiler, ruh halini bozar, kendini tehlikede hissedersin, sosyal yaşamını etkiler, işini etkiler. Sürekli olarak biri peşinde ve sana hakaretler ediyor. Bu tek seferlik hakaretle aynı şey mi?Sizin dediğiniz buraya kadar gidiyor işte. Şimdi niye tacize girer diyorsun. İlla sürekli mi yapması lazım?
Bunun farkını anlamak cidden bu kadar zor mu acabaHayır taciz. Sen birini sürekli takip edip sövüyorsan bunun adı tacizdir ve suçtur.
Saat başı adamın yanına gidip sövmek tacizdir, iş yerindeyse mobbingdir ve mobbing de suç.Yo takip etmiyorum. İş gereği aynı ortamdayız.
Ya sen nerden bileceksin bu adamın psikolojisi ruh hali bir kerede de bozulabilir. Diyelim ki bir kereye mahsus sadece ölüm tehdidinde bulundu. Sonuçta eylemi geçmedi. Ama onu öldüreceğini söyledi. Ve bu kişi ondan beri sürekli artık paranoya bağladı. Ben ifade kısmında aklıma bu ihtimallerin hepsi geliyordu. Sadece hakaretler değil yani bu olay. Siz ağzı olan konuşabilir istediğini söyleyebilir diyorsunuz çünkü.Sayın forumdaşım, burada sürekli olarak bir insanın takip edilmesi ve sürekli olarak hakaret edilmesi söz konusu. Sürekli olarak. Bu senin yaşamını etkiler, ruh halini bozar, kendini tehlikede hissedersin, sosyal yaşamını etkiler, işini etkiler. Sürekli olarak biri peşinde ve sana hakaretler ediyor. Bu tek seferlik hakaretle aynı şey mi?
Bunun farkını anlamak cidden bu kadar zor mu acaba
O zaman ifade özgürlüğü yok. Adamın yanına gitmeme de gerek yok aynı odadayız. Hergün ona arada sırada sövüyorum. İfadede bulunuyorum sadece.Saat başı adamın yanına gidip sövmek tacizdir, iş yerindeyse mobbingdir ve mobbing de suç.