Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İfade Özgürlüğü Her Eylemi Kapsar mı?

İfade Özgürlüğü her eylemi kapsar mı?

• Evet kapsar

Kullanılan: 20 16.8%
  • Hayır kapsamaz

Kullanılan: 39 32.8%
  • İfade özgürlüğü bile olsa sınırları olmalıdır

Kullanılan: 47 39.5%
  • Şiddet yoksa suç da yoktur

Kullanılan: 13 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    119
ben diyorum ki bir yerde sana sövülmesi, inandigin bir kitabin yakilmasi, cok sevdigin bir siyasetciye sövülmesi sana psikolojik zarar veriyorsa senin asamadigin bir seyler vardir.

bu benim fikrim. konu bu ve ben konuya iliskin dusuncelerimi soyluyorum. katılmıyorsun ve diyorsun ki sacmalicaksan konuşmayalım ya.

tamam konusmayalim cunku ben bunu savunacağım :D
Sen diyorsun ki benim kaldıramayacağım hiçbir şey yok fiziksel saldırıdan başka öyle mi? Buna senin değer verdigin seylere sembolik de olsa aşağılayacak şeyler dahil yani.

Vallahi ben öyle bir tür olmak istemiyorum. Herkes senin gibi her şeyini aşmak zorunda değil di mi.:D

Her şeye evet fiziksel şiddete hayır yani.:D O da güzel kafa.

Her doğru her yerde söylenmez diye bir şey var ya onu kim söylemişse çok güzel söylemiş. Özgürlük var mı, bence olmalı internette milyon site vardır her türlü kutsala veya kimsenin kabul etmeyeceği şeylere saldırı vb. vardır. Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz gerçekten doğru. Şimdi sen gidip tekel bayinde din vb diye içki almayın satmayın diye gidersen dayak yemen de normaldir. İnek yiyoruz ama gidip hinduların bulunduğu ortamda saygısızlık yaparsan olmaz. Lgbt sana tuhaf gelebilir ama sen lgbt kafesine gidip kışkırtma yapamazsın.

South Park gibi dizi yapabilirsen belki olur. Özgürlük diyorsan kuralları olmadan sınırsız olmalı. Yerine göre yoktur diyelim.

Anti lgbt eylemleri tek başına suç olmaz. Lgbt bireyleri sevmek ya da desteklemek zorunda değiliz. Onlara sevgimizi de nefretimizi de dile getirmekte serbestiz. Ama bunu yaparken suç olan şeyleri destekliyorsak o zaman sorun çıkar.
İsveç'te olanlar bu yüzden farklı zaten. Adamlar Türkiye'yi ya da Erdoğan'ı eleştirmiyor. Ellerinde PKK bayrakları ile ırkçılık ve terör destekçiliği yapıyorlar. Ki İsveç PKK'yı taa 85te terör örgütü olarak tanımış bir ülke. Sorun burada.

Ayrıca zorbalık kelimesini kullanmaya hakkın yok burada senin. Sen psikolojik ve duygusal şiddetin varlığını reddetmiş birisin. Sen sadece fiziksel şiddeti şiddet kapsamına alıyorsun.

Ayrıca portakalı kesmek de haktır. Nasıl yiycez lan! :D
anti lgbt eylemleri suc degil diye en basında soyledim ztn

zorbaligi bireysellestirerek kullanıyorum orada da.

portakali babaannem tuzlu yiyor birkac kez denedim fena degil oneririm :3

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık