Her ölüm acıdır ama genç bir insanın ölümü çok acı geliyor.Yaşanacak bir hayat,kurulan hayaller,yok olan bir gelecek.Anne babanın acısı tarif edilemez oluyor.Mekanı cennet olsun.
Bugün var yarın yokuz. Her günü son günümüzcesine kimseyi kırmadan yaşamak gerek. Başımız sağolsun. Geride kalanlara uzun ömürler olsun.Çok sevdiğim, yıllardır tanıdığım, sürekli manga konularında didişsek de benim için yeri özel olan @Earendill , Hasanımın vefat haberini aldık. Kardeşi bize KB'den ulaşmış, @FistofLove'da sosyal medyadan ablasına ulaşıp doğrulamış.
Burada da aktifti, eğer seveni sayanı varsa burada da bir haber vermek istedim. Başımız sağ olsun.
Toprağı bol olsun ışıklar içinde uyusun kötü oldum görünce...Çok sevdiğim, yıllardır tanıdığım, sürekli manga konularında didişsek de benim için yeri özel olan @Earendill , Hasanımın vefat haberini aldık. Kardeşi bize KB'den ulaşmış, @FistofLove'da sosyal medyadan ablasına ulaşıp doğrulamış.
Burada da aktifti, eğer seveni sayanı varsa burada da bir haber vermek istedim. Başımız sağ olsun.
Allah rahmet eylesinÇok sevdiğim, yıllardır tanıdığım, sürekli manga konularında didişsek de benim için yeri özel olan @Earendill , Hasanımın vefat haberini aldık. Kardeşi bize KB'den ulaşmış, @FistofLove'da sosyal medyadan ablasına ulaşıp doğrulamış.