Hocam, vefat eden forumdaşlarımızı anabileceğimiz ayrı bir konu açmak iyi bir fikir olabilir belki.Hayatını kaybeden arkadaşımız anısına logomuza 3 günlüğüne siyah kurdele ekledik.
Burada yeterince anıldı kendisi. Bu konuyu Genel Sohbet'ten çıkarıp anı konusu haline getireceğim.Hocam, vefat eden forumdaşlarımızı anabileceğimiz ayrı bir konu açmak iyi bir fikir olabilir belki.
Buradaki mesajlar oraya taşınabilirse o da güzel olur hocam. Dolu gözüksün maksat. Her şey için teşekkürler.Burada yeterince anıldı kendisi. Bu konuyu Genel Sohbet'ten çıkarıp anı konusu haline getireceğim.
Direkt bu konu anı konusu olacak, diğer mesajları sileceğiz.Buradaki mesajlar oraya taşınabilirse o da güzel olur hocam. Dolu gözüksün maksat. Her şey için teşekkürler.
Mekanı cennet olsun.Çok sevdiğim, yıllardır tanıdığım, sürekli manga konularında didişsek de benim için yeri özel olan @Earendill , Hasanımın vefat haberini aldık. Kardeşi bize KB'den ulaşmış, @FistofLove'da sosyal medyadan ablasına ulaşıp doğrulamış.
Burada da aktifti, eğer seveni sayanı varsa burada da bir haber vermek istedim. Başımız sağ olsun.
Çok güzel bir düşünce.Hayatını kaybeden arkadaşımız anısına logomuza 3 günlüğüne siyah kurdele ekledik.
Ne problemi vardı?Hasan’ı kaybetmek büyük bir üzüntü oluşturdu bende. Kendisini hemen hemen 10 yıldır tanıyorum. Ve bu 10 yıl içinde gerek forum, gerekse dc olsun sürekli olarak aynı grupların içinde olduk. Özel sohbetlerimiz de oldu. Allah onun daha fazla acı çekmesine izin vermedi, yanına aldı. Umarım artık huzurlu uyuyordur.