Troupe girene kadar bence daha iyiydi arc. Bir Gon etmeseler de plot armorı hissettiriyorlar.Katılıyorum.Yine de son cilte 7.5/10 veririm
Ama 380ve400 arası muazzamdı be
Troupe girene kadar bence daha iyiydi arc. Bir Gon etmeseler de plot armorı hissettiriyorlar.Katılıyorum.Yine de son cilte 7.5/10 veririm
Ama 380ve400 arası muazzamdı be
Kurapikayı ben sevmiyorum. Çok bufflı görüyordum eskiden 4. prens gelene kadar. Bana göre Gon ve Killua kara kıtaya gelecekti çizmeye devam etseydi. Herkes orada bir gon ve killua yok. Gemiyle gelmelerine bile gerek yok. Greed island'ı tekrar bitirip biscuit'in yanına ışınlanabilirler. Gon'un neni tekrar uyanacak. Ging söyledi zaten tekrar sıfırdan öğrenecek diye. Hatta bu sefer muhtemelen mütehassıs (Uzman) sınıfı olacak. Taş kağıt makasla tüm seri gitmezdi bence iyi olur böyle olması ama devamını çizeceğini sanmıyorum. Daha kalabalığı indirecekleri adaya bile gelemedi gemi. Ziktiriboktan veraset savaşı ile uğraşıyoruzBuda muira gibi bitiremeden gider bence zaten Gonun neni gitrikten sonra ben bakmıyorum seriye, yanlış anlamayın Kurapika iyi bir yan karakter ama genede bir Killua bile etmez izlenebilirlik açısından.
Yav zaten o kadar şey yapabilecekken nen güçleriyle taş kağıt makas gibi kısıtlayıcı bir şey kullanmak ne desem bilemiyorum. Killuanın elektrik güçleri çok aşmıştı Gonu ama Gon kurban ederek güçlendiki buda intihardan farksız. Nenini en iyi kullanan Kurapika ama oda Örümcekle kısıtladı kendini ve potansiyelini bitirdi.Kurapikayı ben sevmiyorum. Çok bufflı görüyordum eskiden 4. prens gelene kadar. Bana göre Gon ve Killua kara kıtaya gelecekti çizmeye devam etseydi. Herkes orada bir gon ve killua yok. Gemiyle gelmelerine bile gerek yok. Greed island'ı tekrar bitirip biscuit'in yanına ışınlanabilirler. Gon'un neni tekrar uyanacak. Ging söyledi zaten tekrar sıfırdan öğrenecek diye. Hatta bu sefer muhtemelen mütehassıs (Uzman) sınıfı olacak. Taş kağıt makasla tüm seri gitmezdi bence iyi olur böyle olması ama devamını çizeceğini sanmıyorum. Daha kalabalığı indirecekleri adaya bile gelemedi gemi. Ziktiriboktan veraset savaşı ile uğraşıyoruz![]()
Doğrusu bu Gon yoksa bizde yokuz.Bence başta seri Killua ve Gon'un yetişkinliklerini gösterecek şekilde planlandı ama yazarın ataleti nedeniyle böyle kısa archlarla okuyucu kitlesini tatmin etmeye yöneldi. Öyle bir durumda serinin bir bu kadar daha uzaması muhtemeldi çünkü. Bir sürü konu var, Gon'un nen'i geri kazanması olsun, babası gibi bir avcı olması vs. Açıkçası yaratıcı bir dünya ama heba olacak tabii. Böyle durumlarda yazarların seriyi miras bırakması şart. Robert Jordan Zaman Çarkını öyle yapmıştı. Ama Berserk gibi bunu da göremeyiz biz. O yüzden kara kıta archına bakmıyorum artık şahsen.
Netoro kötü bir örnek bence, yıllarca geliştirdiği nen tekniği bir işe yaramıyor.Babasını bulma hedefini gerçekleştiren gon, tamamiyle kendi maceralarına odaklanabilir.
Bu süreçte geiştirdiği taş kağıt makas tekniği, aceleye gelmiş ve çok derinliğiyle düşünülmemiş bir teknik.Ama gonun son hali bütün nen geşilimini sıfırladı, yeni bir nen yeteneği geliştirmesine kapıyı açık bıraktı.
Bunun dışında, nen sınıfı bile değişebilir.
Gon ve killua çok genç olmaları nedeniyle, uzun bir zamana ihtiyaçları var potansiyellerini tam olarak güce dönüştürebilmeleri için.
Neteroya bakıyoruz, adam yıllarını sadece dua edip yumruk atmaya adamış, en sonunda serinin zirve karakterlerinden birine dönüşüyor.
En nihayetinde, bu gemi kara kıtaya ulaşacak.Bu yeni mekanda bir iki hafta kalmazlar büyük ihtimalle.Belki normal dünyada ve kara kıtada zaman farklı bile akıyor olabilir.Bu sırada, gon ve killua 15-17 yaş civarlarına gelirlerse, seride mücadele edemeyecekleri adam sayısı iki elin parmaklarını geçmez.
yaramıyor değil. Bugüne kadar Beyond'u tutan onun varlığı. Sadece Meruem ondan fiziksel olarak çok daha güçlü. Netero çok yaşlıydı bir de. sıfırıncı yumrukla muhtemelen Pitou ve diğer kraliyet muhafızları dahil herkesi öldürürdü. gençken aurası da daha fazlaydı muhtemelen.Netoro kötü bir örnek bence, yıllarca geliştirdiği nen tekniği bir işe yaramıyor.