Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Milleti geçenlerde çizmeye başlıyorum diye gaza getiriyordu twitterda yine 5 bölüm çizip kaçtı mı hahaha. Reisin paraya açlığı hiç bir zaman dinmeyecek gibi.

Nanika filan dönemini yok sayıp Pitou ile dövüşten sonra Gon öldü seri bitti diye bakın en iyisi. Hala beklentiye girmeniz şaşırtıcı bu seri için.
Gon geri dönmeli ve taş kağıt makastan daha ilginç bir nen sistemi geliştirmeli. Ben şahsen balıkçılıkla alakalı birşeyler olabilir diye düşünüyorum, en başınsan beri TKM gücünü pek sevmedim doğrusu. Gonun Kurapikanın öldürdüğü Uvoginden pek farkı yok bu güç setiyle ve onunda çok güçsüzü. Bence uvogin yetişkin Gona karşı parasının hakkını verir.

Nen sistemi bu kadar geniş ve gelişmeye açıkken yazarın Gonu bu kadar kısıtlaması anlayak iş değil.

Gon geri dönmeli ve taş kağıt makastan daha ilginç bir nen sistemi geliştirmeli. Ben şahsen balıkçılıkla alakalı birşeyler olabilir diye düşünüyorum, en başınsan beri TKM gücünü pek sevmedim doğrusu. Gonun Kurapikanın öldürdüğü Uvoginden pek farkı yok bu güç setiyle ve onunda çok güçsüzü. Bence uvogin yetişkin Gona karşı parasının hakkını verir.

Nen sistemi bu kadar geniş ve gelişmeye açıkken yazarın Gonu bu kadar kısıtlaması anlayak iş değil.
Bu seferde gider başka saçma sapan bir oyun bulur. Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit olabilir bu seferki oyunu :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık