Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Milleti geçenlerde çizmeye başlıyorum diye gaza getiriyordu twitterda yine 5 bölüm çizip kaçtı mı hahaha. Reisin paraya açlığı hiç bir zaman dinmeyecek gibi.

Nanika filan dönemini yok sayıp Pitou ile dövüşten sonra Gon öldü seri bitti diye bakın en iyisi. Hala beklentiye girmeniz şaşırtıcı bu seri için.
Gon geri dönmeli ve taş kağıt makastan daha ilginç bir nen sistemi geliştirmeli. Ben şahsen balıkçılıkla alakalı birşeyler olabilir diye düşünüyorum, en başınsan beri TKM gücünü pek sevmedim doğrusu. Gonun Kurapikanın öldürdüğü Uvoginden pek farkı yok bu güç setiyle ve onunda çok güçsüzü. Bence uvogin yetişkin Gona karşı parasının hakkını verir.

Nen sistemi bu kadar geniş ve gelişmeye açıkken yazarın Gonu bu kadar kısıtlaması anlayak iş değil.

Gon geri dönmeli ve taş kağıt makastan daha ilginç bir nen sistemi geliştirmeli. Ben şahsen balıkçılıkla alakalı birşeyler olabilir diye düşünüyorum, en başınsan beri TKM gücünü pek sevmedim doğrusu. Gonun Kurapikanın öldürdüğü Uvoginden pek farkı yok bu güç setiyle ve onunda çok güçsüzü. Bence uvogin yetişkin Gona karşı parasının hakkını verir.

Nen sistemi bu kadar geniş ve gelişmeye açıkken yazarın Gonu bu kadar kısıtlaması anlayak iş değil.
Bu seferde gider başka saçma sapan bir oyun bulur. Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit olabilir bu seferki oyunu :D

Bu serinin her arc ı hoşuma gidiyor. Killua ve gon gidince insan bi garipsiyor çünkü ana karakter Gon olarak düşünülüyor. Doğru da ama aslında koca bi evren var ve Gon bu evrenin önemli karakterlerinden sadece biri.
Şu anki hikaye gidişatı önceki arclardan bile iyi. Ortalık şampiyonlar ligine döndü. Ve prenslerden tserriednich ın potansiyeli bile ayrı bi merak uýandırıcı.

Sen simiti çok küçümsüyorsun, düşün bak smitte tek ayak üstünde milleti kovalıyorsunya işte bu zorluk seviyesi gücünü arttıran bir kısıtlama oluyor. İkinci bir kısıtlama nefes kapasiten ve simiiiit diye hareket etmen, gerçi ben İnterneten baktım tek ayak üstünde kovalayan ebe bulamadım. Ben simiiiiti baya sert bir oyun sanıyordum ama bu youtubedaki elemanların hepsi kız gibi oyunuyolar bu oyunu. Mesela benim tekme attığım eleman 5 dakka acıdan yerden kalkamamıştı ama şimdi herşey gösteriş şekil olmuş kimse gerçek bir tekme bile atmıyor. Çok hırsla oynayıp sağlam tekmeler geçirdiğim simiiiit oyunu yakar top gibi dandirik bir oyuna dönüşmüş ve bunu görmekte benim içimi acıttı. Simiiiit öyle güle oynaya neşe içinde oynanacak bir oyun değil adeta bir ölüm kalım mücalesidir benim gözümde, ne yazıkki simiiit oyunu bitmiş oyunun ruhu ölmüş. :ühü:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık