Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Umarım " tekrar baştan yapacağız " saçmalığına bulaşmadan kalınan yerden devam ederler.
Baştan yapım olmaz,genelde çok eski ve günümüze göre çok kötü kalan animeler baştan yapılıyor.HxH de buna gerek yok anime zaten gayet yeni ve kaliteli.Onun dışında anime konusu açılmışken şu yorumumu tekrarlayayım.

Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama gelecekse kesinlikle düzgün yapılmalı,2011 yapımını aratmayacak bir şey olmalı kesinlikle.Son dönemde çıkan animeleri beğenemiyorum..

Baştan yapım olmaz,genelde çok eski ve günümüze göre çok kötü kalan animeler baştan yapılıyor.HxH de buna gerek yok anime zaten gayet yeni ve kaliteli.Onun dışında anime konusu açılmışken şu yorumumu tekrarlayayım.
Sorun bizim gerek görüp görmememiz değil de onların olaya farklı açıdan bakabilecek olmaları. Mesela One Piece örneğinde bildiğim kadarıyla ilk bölümlerin yenilenmiş olanları olmasına rağmen farklı bir stüdyoya verdiler ve baştan başlayacak onlar da. Tabi sektörü o kadar da takip etmiyorum bleach dışında uzun aradan sonra kaldığı yerden devam eden başka animeler de varsa dediğin gibi olabilir.

Bende öyle olmasını isterim ama eldeki malzemeye bakınca senin dediğin bölüm sayısına ulaşmak için en az 5 10 yıl beklememiz gerekir. En azından veraset savaşının başlangıcına kadar olan kısmın animesini yapsınlar, kara kıta ile ilgili bilgi verilen kısımların animesini görmeyi çok istiyorum.
Gerçi, artık uzun seriler yapılmıyor. Belki Jojo gibi yaparlar. Bleach gibi seriyi 12 bölümlük sezonlar ile piç etmesinler de...

Seri tekrardan popülerleştikçe ota boka ship yapan tayfalar dadanmaya başladı seriye. Adamlar Chrollo x Kurapika, Ging x Pariston, Gon x Killua, hatta Killua x Gon x Hisoka gibi shipler yapıyor. Daraldım, bunaldım, sıkıldım. Korkunç bir durum bu shipçilerin bu güzelim seriyi keşfetmesi.

Seri tekrardan popülerleştikçe ota boka ship yapan tayfalar dadanmaya başladı seriye. Adamlar Chrollo x Kurapika, Ging x Pariston, Gon x Killua, hatta Killua x Gon x Hisoka gibi shipler yapıyor. Daraldım, bunaldım, sıkıldım. Korkunç bir durum bu shipçilerin bu güzelim seriyi keşfetmesi.

Gon x Killua canon. Zaman atlaması sonrası ikisi çift olarak dönecektir

Gon x Killua canon. Zaman atlaması sonrası ikisi çift olarak dönecektir
Canon ? Öyle bir gelişme oldu mu ki son bölümlerde. Olsa da Togashi'ye güvendiğimden tamam derim. Togashi'nin diğer eserlerinde romantik kurgusunu genellikle karşı cinsle yapıyor. Ve bunu çok iyi yapıyor. Yu Yu Hakusho, I'm Not Afraid Wolf, Cupid, Level E ve bir kaç mini serisi dahil iyi bir romantik kurguya sahip. Eş cinsel olsa da kitlesinin zorlamasıyla yapmayacaktır. Ama istemem. Bu benim kendi fikrim. Çünkü ikisinin birbiriyle etkileşimi "birbirini tamamlayan en iyi arkadaşlar" ilişkisi üzerineydi. Beni de etkileyen bu arkadaşlık macerasıydı.

Ancak son zamanlarda iki arkadaş muhabbetini genelde eşcinselliğe yorulması çok tuhafıma gidiyor. Neden bu eşcinsellere özgü davranışmış gibi geliyor anlamadım. Bu bakış açısı beni rahatsız ediyor. Ki bu saçma beklenti oluşturuyor. Bunun da son zamanlarda güzel bir örneği mevcut. Boku No Hero Academia mangası için ek bir final bölümü geldi. Sırf Deku, Ochako karakteri ile aşk yaşanması kesin oldu diye adama denilmedik laflar kalmamış. Şahsen HxH'nin bunu yaşamasını istemiyorum.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık