Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Umarım " tekrar baştan yapacağız " saçmalığına bulaşmadan kalınan yerden devam ederler.
Baştan yapım olmaz,genelde çok eski ve günümüze göre çok kötü kalan animeler baştan yapılıyor.HxH de buna gerek yok anime zaten gayet yeni ve kaliteli.Onun dışında anime konusu açılmışken şu yorumumu tekrarlayayım.

Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama gelecekse kesinlikle düzgün yapılmalı,2011 yapımını aratmayacak bir şey olmalı kesinlikle.Son dönemde çıkan animeleri beğenemiyorum..

Baştan yapım olmaz,genelde çok eski ve günümüze göre çok kötü kalan animeler baştan yapılıyor.HxH de buna gerek yok anime zaten gayet yeni ve kaliteli.Onun dışında anime konusu açılmışken şu yorumumu tekrarlayayım.
Sorun bizim gerek görüp görmememiz değil de onların olaya farklı açıdan bakabilecek olmaları. Mesela One Piece örneğinde bildiğim kadarıyla ilk bölümlerin yenilenmiş olanları olmasına rağmen farklı bir stüdyoya verdiler ve baştan başlayacak onlar da. Tabi sektörü o kadar da takip etmiyorum bleach dışında uzun aradan sonra kaldığı yerden devam eden başka animeler de varsa dediğin gibi olabilir.

Bende öyle olmasını isterim ama eldeki malzemeye bakınca senin dediğin bölüm sayısına ulaşmak için en az 5 10 yıl beklememiz gerekir. En azından veraset savaşının başlangıcına kadar olan kısmın animesini yapsınlar, kara kıta ile ilgili bilgi verilen kısımların animesini görmeyi çok istiyorum.
Gerçi, artık uzun seriler yapılmıyor. Belki Jojo gibi yaparlar. Bleach gibi seriyi 12 bölümlük sezonlar ile piç etmesinler de...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık