Bende böyle düşünüyorum.kite sizce ne kadar güçlü ben şahsen knuckle moral gibilerin üstüne koyarım rahat
Bende böyle düşünüyorum.kite sizce ne kadar güçlü ben şahsen knuckle moral gibilerin üstüne koyarım rahat
Mütehassıslar bütün sınıflara yatkınlar,daha bu bölüm bahsi geçtiChrollo nasıl oluyor da her yeteneği hiçbir problem yaşamadan tak diye kullanabiliyor. Sanki bütün o çoğaltıcı, salgıç vs niteliklerini tamamen görmezden geliyor
E zamanında da bunun için Mütehasıs'a en uzak kısmın çoğaltıcı olduğu söylenmişti hatta %40 veriliyor uzaklığı baz alınıp. Şimdi muhteşem ve hatasız mangamızdan retcon mu oldu @William cutting ?Mütehassıslar bütün sınıflara yatkınlar,daha bu bölüm bahsi geçti
![]()
Hunter x Hunter - Bölüm 408 Pazarlık 2. Kısım Manga oku
Hunter x Hunter - Bölüm 408 Pazarlık 2. Kısım Manga okusadscans.com
HxH hayal ettiğim gibi mükemmel de demiyorum. Chrollo'nun durumu açıklanıyor, mantıksız yanı yok onda. Meruem normal bir canlı değil, o vücudun erimemesi mantıklı.HxH hayal ettiğin gibi mükemmel ve her detayı tamamen doğru bir abide değil. Sen hoşuna gitmediği için bu örneği ön plana çıkarıyorsun sadece.
Mesela her detaya aşırı önem veren HxH'de Chrollo nasıl oluyor da her yeteneği hiçbir problem yaşamadan tak diye kullanabiliyor. Sanki bütün o çoğaltıcı, salgıç vs niteliklerini tamamen görmezden geliyor çaldığı şeyleri kullanırken. Nükleer bombayı ağzına yemiş canlının sadece kolları bacakları falan kopuyor tamamen erimek yerine, daha yeni doğmuş canlılar iki günde nen ustası olabiliyor falan filan. Mangaya dalsam daha onlarca bulurum senin bu beyin detayın gibi. Sen bundan hoşlanmadın diye HxH'ye yakışmadı oluyor tabi.
Bu ölümden sonraki neni tek kullanan da Hisoka değil, neni yeni öğrenmiş Pitou'nun bile ölümden sonra neni aktifleşebiliyor. Ona değil sen Hisoka'ya takılıyorsun. Çok yanlı bir yaklaşım var burada.
Frollo'nun durum açıklanıyor ya, Hisoka'nın durumu için de bir açıklama bekle mademHxH hayal ettiğim gibi mükemmel de demiyorum. Chrollo'nun durumu açıklanıyor, mantıksız yanı yok onda. Meruem normal bir canlı değil, o vücudun erimemesi mantıklı.
Lan Hisoka'nın onu yapmasına şaşırmıyorum, ölümden sonra güçlenen nen daha York New arc'ında söylendi. Öldü, dirildi muhabbetleri ucuz sadece, edo saçmalığı gibi işte. Ölme durumu olmadan da işleyebilirdi gayet. Özne Hisoka değil burada, başkası olsa da böyle olacaktı.
Nerede verildi?E zamanında da bunun için Mütehasıs'a en uzak kısmın çoğaltıcı olduğu söylenmişti hatta %40 veriliyor uzaklığı baz alınıp. Şimdi muhteşem ve hatasız mangamızdan retcon mu oldu @William cutting ?![]()
Çeviri farkı diyorlar aslında böyle açıklanmış çeviri farklarından bizim kafamız karışmış.Nerede verildi?Mütehassıs için hiçbir şeye uymuyor dendi sadece.
Kim diyor?Çeviri farkı diyorlar aslında böyle açıklanmış çeviri farklarından bizim kafamız karışmış.
Nerede verildi?Mütehassıs için hiçbir şeye uymuyor dendi sadece.
Burada mütehassıs özelinde bir şey demiyor ki, Efsuncu'dan bahsediyor. Ayrıca Morena'nın açıklamasından da her konuda uzmanlar diye anlam çıkmıyor. Yatkınlıkları tam olarak bilinmiyor, belli chart yok diye anladım.![]()
Burada söyleniyor diğer yetenekleri ne düzeyde öğrenebileceğin ve mütehasıs için de öğrenebilirsin denmiyor. Diğerlerinin asla tam öğrenemezsin diyor açıkça.
Kurapika gibi mütehasıs yeteneğini özellikle diğer sınıflar için kullanan kişiler sadece. Frollo'nun mütehasıs yeteneği diğer türlerde uzmanlaşmak değil çalmak. Ama kullanmaya gelince de usta gibi kullanıyor maşallah![]()