Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Gon ve Killua nen kullanamazken Hisoka'nın saldığı nen tehdidinde yürüyemiyorlardı bile. (Pitou'nun saldığı en Ren olarak görülebilir mi emin değilim ama o kapsamda değerlendirmek gerek bence) Knov nen koruması olmadan kıyas bile edilemeyecek bir tehdidin içinde geziyordu. Ha, normalde kendisinden güçlülerle karşılaştığında korkakta olabilir belki bilemiyorum. Ama onun için korkak denemez bence. Morel'in 2. öğrencisi Shoot ise tam bir korkaktı. Kendisinden güçsüz olanlardan bile korkan deyim yerindeyse kendi gölgesinden korkan adam. Bu yüzden Knov'dan da önce en cesur olan oydu bence. Korka korka hayatını ortaya koyup dövüştü.

Usopp'un özelinde 30 yıldır Oda'nın anlatmak istediği şeyi Togashi bir arcta yapıyor. Bu yüzden Shoot'u severim. Buz ve Ateşin şarkısı kitabının tamamını okumasam da ve pek de hatırlamasam da düşüncelerimle örtüştüğü için şu ifadeyi hatırlıyorum. "Asıl cesaret, korkuyorken doğru olanı yapabilmektir." söz tam olarak bu olmasa da fikir bu. Yani aslında Knov ve Shoot iyi yazılmış cesur karakterler.
Bence çaresizlik ve bilinmezlik etkiledi Knov'u.Görevini kusursuz yerine getirmesi gerekiyordu.İnanılmaz seviyede bir En'in içinde portal yerleştirmesi gerekiyor.Tek başınaydı bir de ,yanında Morel veya Netero olsa daha rahat hissederdi.

Gon ve Killua nen kullanamazken Hisoka'nın saldığı nen tehdidinde yürüyemiyorlardı bile. (Pitou'nun saldığı en Ren olarak görülebilir mi emin değilim ama o kapsamda değerlendirmek gerek bence) Knov nen koruması olmadan kıyas bile edilemeyecek bir tehdidin içinde geziyordu. Ha, normalde kendisinden güçlülerle karşılaştığında korkak da olabilir belki bilemiyorum. Ama onun için korkak denemez bence. Morel'in 2. öğrencisi Shoot ise tam bir korkaktı. Kendisinden güçsüz olanlardan bile korkan deyim yerindeyse kendi gölgesinden korkan adam. Bu yüzden Knov'dan da önce en cesur olan oydu bence. Korka korka hayatını ortaya koyup dövüştü.

Usopp'un özelinde 30 yıldır Oda'nın anlatmak istediği şeyi Togashi bir arcta yapıyor. Bu yüzden Shoot'u severim. Buz ve Ateşin şarkısı kitabının tamamını okumasam da ve pek de hatırlamasam da düşüncelerimle örtüştüğü için şu ifadeyi hatırlıyorum. "Asıl cesaret, korkuyorken doğru olanı yapabilmektir." söz tam olarak bu olmasa da fikir bu. Yani aslında Knov ve Shoot iyi yazılmış cesur karakterler.
Knuckle ve Shoot çok iyi ikiliydi. Birbirlerini iyi gaza getiriyorlardı tabi bunda Gon ve Killua ikilisinin çabaları paha biçilemez. Knov'a gelirsek kendi söylemi var Gon ve Killua siz bu canavarların nen'ine karşı nasıl bu kadar dayanabildiniz ve hala nasıl savaşmak istiyorsunuz diyordu.(Bence Meryem'in muhafızları arasında en güçlüsü kesinlikle Pitou'ydu. Pitou'un nen'ine Gon ve Killua maruz kaldı o halde adamlar hala savaşma arzusu ile yanıp tutuşuyordu. Knov Youpi'nin nen'ine maruz kaldı çok korktu ve korkusundan saçları döküldü:)) )Bence tamamen karakteri ile alakalı durum. Ama yine de yapacağını yaptı çok korkmasına raĝmen Knov ve çok işe yaradı. Knov, Shoot, Knuckle, Morel Kimera arkına baya renk kattılar Togashi Reis Kimera arkta yer alan tüm karakterleri çok iyi işledi bence. Bu arada sOda ile ilgili söylediklerine de kesinlikle katılıyorum Just. sOda'nın Togashi Reisten çok çok öğreneceği şey var ama sOda'dan olmaz. Manga çizeceğini gider silüet çizer sOda...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık