Öncelikle klanı falan geç hocam. O kadar güçlü olsalar ölmezlerdi. Bunları bildiğin alay ederek zulmederek öldürüyorlar. Gözleri kırmızı olsun diye eziyet ederek tam en kırmızıyken öldürüyorlar falan o kadar güçlüler yani
. Kendini eğitmiş avcılık sınavından sonra gördük 3 kişi bi killuanın ilk kapısını açamadılar zoldyck malikhanesine girmek için. Killua tek başına açıyordu birkaç kapıyı hemde tek kapı değil. Öyle şahane bir fiziksel yeteneği yok. Eğitimi de yok. Nen'i yeni öğrendi onda da kimseyle savaşıp savaş güç artışı falanda yaşamadı. Sadece zincir koklamış, zincir ağzına almış, zincirle bütünleşmiş yatıp kalkmış falan sonra gelip Hayalet takımdaki o kadar yıllık savaş tecrübesi olan adamları yıkıyor. Men yemin falan da bu işin kılıfı. Yoksa güç icat et, yemin et o savaştan sonra başka güc icat et. Mesela sadece kimera karıncalara karşı kullanacağım diye yemin etseler ortada kimera kalmayacaktı.
Hisoka'nın gücünü sorgulamadım çünkü zaten güçlü gösterildi. Ama Kurapika güçsüz gösterildi. Ki kurapikaya uyduruk zincirle yakalanan ve kurtulamayan chrollo, iki ağa baba zoldyck'e denk dövüşüyor. O ara gon ve killua'da wing'den eğitim aldı sözde. Gerçi şimdi 4.prens falan çıktı piyasaya. Yani benim fikrim değişmez kurapika balon güç artışı yaşıyor. Genede ikna olan ikna olur, nen öğrenip 2 ay antremanla hayalet takımın icinden geçebiliyor